U četvrtak je 5. kolo Koranske lige – zadnje kolo koje se boduje, i koje Vam može utjecati na poredak. Posljednje 6. kolo Koranske lige je revijalno kolo nakon kojeg će u 20:00 uslijediti proglašenje pobjednika.

Zadnje 6. kolo je revijalno ne donosi bodove ali će se voditi kao treće otrčano kolo za medalju u kategoriji. To je zbog toga što neki trkači ne mogu zbog rada u smjenama doći na neka kola pa ćemo im omogućiti da im poslijednje kolo bude treće kolo za medalju u kategoriji.

Kategorije dječjih utrka:

VRTIĆI m/ž

predškolci M/Ž

1-2 razredi M/Ž

3/4 razredi M/Ž

5-8 razredi M/Ž

2,5 km:

APSOLUTNI POBJEDNICI – ne ulaze u bodovanje za kategorije

5-8 razredi

seniori- 1999 i stariji

VETERANI – 1984 i stariji M/Ž 35; M/Ž 40; M/Ž45; M/Ž 50; M/Ž 55; M/Ž 60.

Mislim da će skoro svi osvojiti medalje što je i cilj ove utrke!

Majice PLAGGING možete podići prema popisu do 04.09. jer na posljednjem šestom kolu trebate svi trčati u njima i trebamo se svi zajedno slikati kako bismo i na taj način obilježili akciju PLAGGING. Do sada smo prikupili punih 6 velikih vreća plastičnih boca i zahvaljujem se SVIMA koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji. PRVIO DIO akcije završava 05.09. zajedničkim slikanjem u majicama PLAGGING nakon kojeg ćemo boce prodati i dio sredstava donirati djevojčicama koje se liječe od vrlo zahtjevnih bolesti. Djevojčice koje su trenutno na liječenju idu u razrede sa našim mladim atletičarkama, a naše mlade atletičarke Lara i Mia predložile su da donaciju od prikupljenih sredstva doniramo njima.

Divno je biti dio Kluba u kojem su divni mladi atletičari i atletičarke te odrasle osobe – KA TIM škola trčanja koji su prije svega humanisti,.

Trenerica

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *