Dragi prijatelji,

Polagano se približava naš ovogodišnji jubilarni 5. Karlovački cener. Jedna posebna i vjerujem svima draga utrka, ove godine doživjet će dosta novosti za koje vjerujem da će vam se svidjeti. Kako je utrka sve bliže, tako imamo i više informacija i zanimljivosti za podijeliti s vama pa krenimo redom:

* Ovogodišnji Karlovački cener dobio je “prefix” i sada je službeni naziv utrke 5. Vip Karlovački cener. Vipnet je i prošle godine bio prisutan na Karlovačkom ceneru, a ove godine je odlučio još poboljšati našu suradnju kako bi mi kao organizator vama trkačima osigurali dodatne pogodnosti.

* Iznimno mi je drago da nam je ovogodišnji partner AQUATIKA – slatkovodni akvarij – po mnogočemu jedinstveni projekt i nešto po čemu će Karlovac uz svoju povijesnu gradsku jezgru Zvijezdu, te 4 rijeke ubrzo biti još više prepoznatljiv. Prvih 400 prijavljenih trkača dobivaju gratis ulaznicu za AQUATIKU iskoristivu do kraja 2017. godine, a svi ostali mogućnost posjeta po povoljnoj cijeni od 25,00 kn. Obiteljskim ulaznicama AQUATIKA nagrađuje i po troje prvoplasiranih u svim dječjim utrkama.

 

 

 

 

Start 4. Karlovačkog cenera (foto: Dinko Neskusil)

 

* Svake godine Karlovački cener uživa sve veću podršku Grada Karlovca, Karlovačke športske zajednice, Županijskog saveza sportova Karlovačke županije i Turističke zajednice Karlovca – u skladu s time dogovaramo dodatne sadržaje i za četvrtak kad su na programu dječje utrke, a pogotovo za petak. Vrlo brzo ćemo vas informirati o kompletnom
programu.

* Startni paket je standardno bogat uz kvalitetnu atletsku majicu, vrećice za tenisice, obrok i točeno pivo nakon utrke, dovoljno okrjepe za vrijeme utrke i još pokoje iznenađenje.

* Za sve one koji su istrčali prva 4 Karlovačka cenera te će istrčati i 5. – osigurali smo poseban poklon koji će im biti uručen po završetku utrke. Kompletan popis bit će objavljen na službenoj stranici utrke www.karlovac10.run
(http://utrka.us14.list-manage.com/track/click?u=d927a77e1a20da336587b70cd&id=44f3e2e49f&e=6d13cc561b)
gdje možete pronaći i ostale bitne informacije.

* Već prije smo najavili, ali nije naodmet ponoviti, da se start i cilj pomiču na glavni gradski trg u samo geometrijsko središte karlovačke Zvijezde, trče se tri kruga umjesto prijašnja 4 i promijenili smo smjer trčanja. Elitna utrka bit će točno 1sat prije Glavne utrke i imat ćete priliku svojim navijanjem podržati najbolje hrvatske dugoprugaše u borbi s vrhunskim trkačima iz drugih zemalja u lovu na novi rekord staze.

* S obzirom da se trče tri kruga, ovogodišnje štafete imaju po tri člana i dijele se u tri kategorije – muška, ženska i mješovita – svi članovi štafeta dobivaju jednaki startni paket kao sudionici Glavne i Elitne utrke.

* Rane prijave traju još do 28. veljače pa iskoristite priliku i osigurajte svoje mjesto na 5. Vip Karlovačkom ceneru uz bogati startni paket. Prijave su otvorene na www.utrka.com
(http://utrka.us14.list-manage1.com/track/click?u=d927a77e1a20da336587b70cd&id=b1265b8b87&e=6d13cc561b)

Zasada toliko . Ukoliko imate pitanja, primjedbi, prijedloga – po starom dobrom običaju, stojim na raspolaganju. Naravno, pratite nas i sudjelujte na ostalim našim utrkama. Prijave su u punom jeku za Vip ZAGREB 21 – Zagrebački proljetni polumaraton, serijal Zagreb 5×5, 32. Plitvički maraton, novu utrku na 10 km u Omišlju, a ubrzo otvaramo
prijave i za drugo izdanje utrke Šibenskih deset & Draženova četvorka!

Robert Franjković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *