Turistička zajednica općine Pisarovina Vas poziva na 7. Kupsku atletsku utrku MEMORIJAL JULIJE BOROŠA – JUMBO, koja će se održati u subotu 14. srpnja sa startom u Pisarovini u 10 sati.

STAZA: 11,8 km, blago brdovita, asfalt, zadnjih 500m makadam, obilježena svakih 1km, okrepa svaka 3 km i na cilju

START: Trg Stjepana Radića, PISAROVINA, u 10 sati

CILJ: šetnica „Plaža“ na Kupi, Lijevo Sredičko (dodjela medalja 3,5 km od cilja, na prostoru održavanja Kupskih večeri, Kupska bb)

NAGRADE:

Nagrade u bonovima, nagrade sponzora i i pehari za troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji

Medalje za troje prvoplasiranih (muškarci i žene) po kategorijama: M18 + Ž18 (do 18 god.), MS + ŽS (19-24 god.), M25 + Ž25 (25-29 god.) i dalje po pet godina.

Svaki natjecatelj dobiva majicu, topli obrok i vodu.

STARTNINA: 40,00 kn zaključno s prijavama do 10.7.2018. (nakon 10.07.2018. startnina iznosi 60,00 kn, sve do dana utrke odnosno 14.07.2018. – plaća se na startu)

Uplata do 10.7.2018. na žiro račun Turističke zajednice općine Pisarovina: U opis plaćanja navesti: KUPSKA ATLETSKA UTRKA – vaše ime i prezime

Ukoliko natjecatelji koji su uplatili startninu ne nastupe na utrci, povrat startnine nije moguć.

Podizanje startnih brojeva: na dan utrke od 8:30 sati na Trgu Stjepana Radića u Pisarovini – na startu.

BESPLATAN PRIJEVOZ: Polazak autobusom iz Zagreba u 8.30 sati s parkirališta kod Velesajma – južni ulaz. Povratak autobusa za Zagreb do 15 sati.

Prijave za polazak autobusom do 10.7.2018.

Dodatni sadržaj: idealna prilika za kupanje u rijeci Kupi i Kupske večeri – sportska-zabavna-kulturna manifestacija u popodnevnim i večernjim satima.

PRIJAVE / INFORMACIJE:

Mob. +385 99 409 5514

Ispunjenu PRIJAVNICU (PDF) pošaljite na e-mail adresu tzpisarovina@pisarovina.hr (navesti ime i prezime, godinu rođenja, klub, navesti prijevoz: vlastiti ili autobus)

On-line prijave: www.stotinka.hr Kod ispunjavanja prijave navesti: ime i prezime, godinu rođenja, klub, te zaokružiti jednu od ponuđenih opcija korištenja prijevoza: autobus/vlastiti prijevoz

Svi sudionici utrke sudjeluju na vlastitu odgovornost. Utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete.

  • Vašom prijavom na utrku dajete suglasnost Turističkoj zajednici općine Pisarovina da se vaši podaci (ime, prezime, godina rođenja, e-mail adresa i naziv kluba) mogu koristiti u svrhu informiranja i obavijesti o utrci i rezultatima utrke! Natjecatelj se slaže da organizator može koristiti fotografije snimljene tijekom utrke, prije i nakon utrke za svoje interne potrebe i za objavljivanje na Internet stranicama vezano za utrku i daljnju promociju utrke.Vašom prijavom na utrku dajete suglasnost Turističkoj zajednici općine Pisarovina da se vaši podaci (ime, prezime, godina rođenja, e-mail adresa i naziv kluba) mogu koristiti u svrhu informiranja i obavijesti o utrci i rezultatima utrke! Natjecatelj se slaže da organizator može koristiti fotografije snimljene tijekom utrke, prije i nakon utrke za svoje interne potrebe i za objavljivanje na Internet stranicama vezano za utrku i daljnju promociju utrke.

7. Kupska atletska utrka “Memorijal Julije Boroša – Jumbo” (PDF)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *