U subotu je održano prvenstvo Hrvatske za kadetkinje i kadete.

Lara Čadonić po prvi puta je trčala 60m prepone i ostvarila dobar rezultat i naravno svoj osobni rekord.Lara je trčala dobro cijelu utrku ali budimo realni imala je premalo specifičnih treninga za prepone što se ipak odrazilo na ukupni poredak. Ona je trčala borbeno i onoliko koliko je mogla i mogu joj samo čestitati na postignutom rezultatu.

Ema Kralj imala je tešku prvu utrku. Znala sam da nema dovoljno treninga za neki bolji rezultat i plasman ali sam htjela da osjeti kako je to trčati u pravoj dvorani i na tako velikom natjecanju.

Lea Vuletić trčala je dobro 60m iako bi ja radije da je mogla trčati 200m. Normu je imala na 60m i odobren joj je bio nastup na 60m a ne na 200m.

Kadet – Ivan Raguž dobro je trčao 200m, ali je nagazio liniju i diskvalificiran je.

U nedjelju 13. veljače održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe kadetkinje. Već dugo nije bilo tako napeto i neizvjesno natjecanje za moje atletičarke.

Lucija Marinković i Nina Malobabić skakale su u dalj. Prva dva skoka bila su im mogućnost ulaska u finale. Nina nažalost nije dovoljno skočila i nije ušla u finale ( među prvih osam skakačica od 55), a Lucija je ušla u finale.

Lucija je skokom od 4.90 osvojila BRONČANU medalju. Bili smo presretni!

60m Nina Malobabić ODLIČNO je otrčala i sa rezultatom 8:60 osvojila odlično 8 mjesto (66trkačica je trčalo).

200m

Tina Vuletić i Mia Sabolić dobro su otrčale i zauzele 33 i 42 mjesto od 73 trkačice.

LUCIJA MARINKOVIĆ trčala je kao munja. Od početka je krenula oštro i prestigla sve trkačice u skupini i tako je jurila do samog kraja. Otrčala je svoj osobni rekord 28:43. S obzirom da je Lucija trčala u 13 skupini od 21 skupine čekali smo do samog kraja koje će mjesto osvojiti. Zadnje dvije skupine po prijavnim rezultatima bile su bolje od Lucije. Dakle ako budu sve otrčale ili barem dio njih vrijeme koje su prijavile onda će Lucija biti 9. Otrčala je 20 skupina i imale su sve lošije vrijeme od Lucije. Mi smo već bili presretni a ja sam ih pokušavala smiriti da se prerano ne vesele mogućoj medalji. Krenula je zadnja najbolja skupina. Gledam samo semafor – užas, vrijeme ide, neitzvjesnost raste i onda kraj. Lucija bi mogla biti treća. Čekamo službene rezultate – LUCIJA JE TREĆA! Sreća, veselje, radost! Treća na PH od 84 trkačice!

4x200m Nina malobabić, Tina Vuletić, Mia Sabolić, Lucija Marinković – iskreno željela sam da cure otrče dobro i da sve prođe u redu. Nažalost Tina Vuletić je pala (kod izmjene štafete), jako se brzo ustala sustigla vodeću natjecateljicu, prestigla je i kao prva predala Mii palicu. Mia je odlično otrčala, predala palicu Luciji i Lucija je kao prva dojurila u cilj.

Nina Malobabić (prva je trčala) i Lucija (4 trkačica)trčale su fantastično!

Što reči nakon dva dana natjecanja? Zadovoljstvo!

Danas treniramo u 20:30 na balkonu KŠ dvorane Rakovac.

One Reply to “Brončana Lucija Marinković”

  1. Bravo ! Svi ste bili odlicni! Velike cestitke na osvojim medaljama ! Velike cestitke na osobnim rekordima! Ano, sve cestitke i tebi! Tako se to radi! Super trenerica !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *