1. TRENIRAJ OUTDOOR
Izbjegavaj treninge u zatvorenim prostorijama, poput sportskih dvoranama, gdje dolaziš u kontakt sa ostalim vježbačima. Trening na otvorenom planiraj sam ili u manjoj grupi.

2.. NE TRENIRAJ SA TEMPERATUROM ILI ANTIBIOTICIMA
Ukoliko imaš kašalj, curi ti iz nosa i malo te bole mišići, vjerojatno imaš prehladu, koja ovih dana muči puno sportaša. Tada je potrebno mjeriti temperaturu i u slučaju da je imaš svakako nemoj trenirati. Ipak, većina prehlada prolaze bez povišene tjelesne temperature i naš je savjet da se intenzivniji dani treninga zamjene sa laganim i kratkim treninzima.

3.. OTKAZALI SU TVOJU OMILJENU UTRKU
Prilika je to da produljiš svoj trening plan bez natjecanja. U potrošačkom svijetu, gdje i sportski ciljevi postaju razvodnjeni sa puno utrka i obaveza, na uvjete smanjenog broja utrka možeš gledati kao na priliku, a ne hendikep – fokusiraj manje ciljeva i neka budu dugoročniji!

Da, zbog sigurnosnih razloga otkazali smo i našu utrku Crtom bojišnice 129. br HV-a ALI kad se naši lavovi oporave i “izvuku” iz samoizolacije organizirat ćemo zajednički trening. Trenirati možemo sa maskama ili bez maski, trčati koliko ko želi, pazeći na distancu. U svakom slućaju želja je nekolicine KA TIM-ovaca i ostalih trkača koji su redovito trčali naše utrke da se odradi zajednički trening – poštujući sve mjere zaštite. Trčat ćemo opušteno, lagano ili brzo kako kome odgovara a cilj nam je ovaj puta ne druženje ili zabava već Coroni ne dozvoliti da nas zatvori. u četiri zida.
Datum? Uskoro!
Trenerica
 

One Reply to “Brži od Corone”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *