Prijave i uplate polako stižu, medalje su naručene, majice se tiskaju, pehari uskoro stižu, hrenovke su naručene. Pive nemamo – ako netko može nabaviti neka mi se javi, sokove i vodu ćemo kupiti, postolje će postaviti DVD- Mataković i Luketić; rezultate će obrađivati Aco, suci HAS-a će suditi…..

Nekako sve ide OSIM financija, ali neću kukati. Definitivno sam odlučila da je ovo predzadnja utrka koju uz pomoć roditelja djece, volontera kluba, i istih donatora već 9 godina organiziram utrku kao predstavnica KA TIM-a. Nemam više volje moliti čelne ljude Grada, Mjesnih odbora, …… da nam ustupe prostorije, pomognu materijalno…..

Iduće godine SVI prijavljeni dobit će pehar -statuu atletičara ili atletičarke eventualno majicu, klopu i piće i the end.

Ana

One Reply to “Crtom bojišnice 129.br. HV”

  1. I da sve ostane na 10 utrka, odlično! Desetljeće organizacije nije mala stvar. A ako baš netko bude jako želio da trka ide i dalje, neka preuzme štafetu njezine pripreme i provedbe. (Do)sadašnjim organizatorima i svima koji pomažu u izvedbi valja reći jedino – hvala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *