Već sam nekim našim članovima kluba rekla da nam nisu odobrena sredstva za utrku “Crtom bojišnice 129. br. HV”, tako da sam u razmišljanjima što i kako dalje. Mislim da ćemo ove godine održati utrku ALI revijalno – neće biti u sklopu HUCIPT-a i ……

Obećala sam sama sebi da ću pokušati održati 10. utrka – sada je deveta (vjerojatno revijalna), i onda iduće godine 10. i posljednja (barem što se tiče mene i KA TIM-a).

Roditelji djece ( Joha, Đukanović, Pleša, Perinac, Majetić, Kralj….) već su ionako preopterećeni donacijama i sudjelovanjima u kojekakvim aktivnostima kluba i ne mogu na njihovoj dobroj volji bazirati organizaciju utrke kao što je “Crtom bojišnice 129. br. HV”.

Ostat će nam Koranska liga koja nije toliko finncijski zahtjevna, CENER (ako sve bude u redu ove godine) i besplatni višeboji za djecu.

Imamo dobre atletičarke i atletičare ALI imamo slabu podršku Grada! Žao mi je što nas ne primječuju ma koliko su naši rezultati dobri.

Gabi trči na sve strane i ostvaruje odlične rezultate , Davor Mataković je odličan već godinama, Dragoljub Tomić – 10 ultramaratona Zagreb – Čazma …….., Vesna Brajak niz dobrih utrka……, a da ne govorimo o mladima: Tihani Đukanović, Dori Kralj, Kali i Noi Majetić, Leonu Pleši, Jakovu i Lani Perinac, Katji Joha, Marku Čižiću i LEONI JOHA koji su iz godine u godinu sve bolji – zapravo ODLIČNI!

Sutra idemo u Jastrebarsko – neki ne mogu trčati jer je startnina 100kn, a oni koji mogu trčat će najbolje što mogu! Krećemo u 7 sati ispred KŠ dvorane!

Što reči- žalosno je da zbog manjka novaca ne možemo nastupati na natjecanjima HUCIPT-a, ali koga briga za TO!

Na pripremama reprenzentacije Hrvatske predsjedniku HAS-a sam predočila našu tešku materijalnu situaciju, nedostatak atletske staze (jer ono što imamo nije atletska staza) i ostale klupske probleme- 2000,00kn godišnje, i on nije mogao vjerovati da smo dobili SAMO 2000,00 kn/god. . Love nemamo, volje i znanja imamo i idemo dalje!

Ana

 

 

2 Replies to ““Crtom bojišnice 129. br. HV””

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *