Nisam htjela odmah napisati tekst o utrci “Crtom bojišnice 129 br.HV-” jer sam čekala da prođe određeno vrijeme kako bi se emocije “slegle”.
Najavila sam već ranije da je ovo poslijednja utrka “Crtom bojišnice 129.br.HV-a” i moram ponovno naglasiti da utrke svih ovih 10 godina ne bi bilo bez podrške KA TIM-ovaca: Ivica, Davor, Ivana, i Leona Joha, Tihana Đukanović, obitelj Šabanagić, Đurđica Kličković, Nikolina Andrić, Josipa Čurilović, Aco Božić, Slavica, Iva i Lovro Mejašić,Vesna Brajak, Denisa Veić, Davor i Vesna Mataković, Mario Luketić i njegova obitelj, obitelj Majetić, Pleša, Perinac, Dragojević…., JVP Karlovac, DVD Gornje Mekušje, La COMP-a, NK Vatrogasac, …. koji su dosadašnje pa i ove godine bili najveća podrška održavanju ove utrke.

Danas me iznenadio poziv gospodina koji je sa svojom obitelji sudjelovao u utrci. Pohvalio je utrku, i rekao da je razgovarao sa još nekim trkačicama i trkačima koje su sudjelovali na utrci i njihov je zaključak da bi utrka trebala “ići dalje”.
Usprkos dobroj volji moje mišljenje je nepromjenjeno, a to je da ne možemo više utrku bazirati na taj način da iscrpljujemo roditelje i članove Kluba.
Grad i ostale institucije ne vide utrku “našim očima” i nažalost u proteklih 10 godina to nismo uspjeli promjeniti.
Zahvaljujem se svima koji su trčali u proteklih 10 godina!
Trenerica

3 Replies to “Crtom bojišnice”

 1. “Odustajem od svih traženja pravde, istine, odustajem od pokušaja da ideale podredim vlastitom životu,…”

  Grad, to smo mi!

  (S.Glavašević)

 2. Prijatelji trčanja, kluba KA-TIM, svi koji volite naš grad Karlovac dajte svoj glas da se ova sportska manifestacija ne ugasi! Sigurno postoji netko od Vas tko može vrlo lako stupiti u kontakt sa odgovornima u Gradu za ovakve sadržaje, netko tko surađuje sa Udrugama kojih ima dosta da se pomogne klubu koji sam, doslovno sam, 10 godina održava tradiciju ove utrke.

  Prijatelji, ako šutimo, znači da nam nije ni bitno!
  Zadovoljstvo življenja nadmašuje novac u svakom pogledu!

  Budimo ponosni na sebe, učinimo nešto!
  Svako dobro svima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *