dm ženska utrka

Mjesto: Zagreb, Jarunsko jezero
Vrijeme: Subota, 8. lipnja 2019.

Utrke

19:00h Rekreativna – 3.000m
19:30h Natjecateljska– 6.000m

Organizator i provoditelj utrke: dm drogeriemarkt d.o.o..
Internet stranica: www.dmzenskautrka.hr

Kotizacija

30kn – natjecateljska utrka
20kn – rekreativna utrka

Startni paket sadrži majicu dm ženske utrke i dm poklon paket. Startni paket preuzima se po završetku utrke.

„dm ženska utrka“ – natjecateljska

Cestovna je dragovoljna atletska utrka ukupne duljine 6.000m. Utrka se sastoji od jednog kruga oko Jarunskog jezera. Start i cilj nalaze se na istom mjestu. Kontrolne točke nalaze se na najudaljenijim dijelovima staze i na prostoru starta i cilja. Start utrke je u subotu 8. lipnja u 19:30 sati.

Na utrci mogu nastupiti isključivo žene. Nastupiti mogu sve zdrave natjecateljice i sve trče na vlastitu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja cestovnih atletskih utrka.

Na utrci smiju nastupiti sve natjecateljice koje na dan utrke imaju navršenih 12 godina.

Prijavom na utrku natjecateljica je upoznata da organizator utrku snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke koristiti za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja i sponzora kao svoj legitiman interes. Natjecateljica je upoznata da će organizator koristiti njezine osobne podatke za internu komunikaciju i u svrhe održavanja i promocije utrke i objave rezultata i sponzora, a sve u razumnom obujmu.

Prijavu na utrku za osobe mlađe od 16 godina mogu ispuniti samo nositelji roditeljske odgovornosti i isti prijavom potvrđuju da su ovlašteni za prijavu malodobnog djeteta na utrku. Također, potvrđuju da su upoznati da organizator utrku snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke koristiti za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Isto tako upoznati su da organizator može koristiti ovako prikupljene osobne podatke za internu komunikaciju i u svrhe održavanja i promocije utrke i sponzora, objave rezultata, a sve u razumnom obujmu.

Također, videopzapise i fotografije sa utrke organizator dm-drogerie markt d.o.o. Zagreb, Kovinska 5a, može koristiti za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim marketinškim materijalima, web stranicama, na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, YouTube.) radi promoviranja i oglašavanja utrke.

Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije i prihvaćanjem pravila.

U 17:30 zajednička fotka kod starta!
Vidimo se tamo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *