Ove godine je jako teško bilo financijski organizirati utrku. Moramo napomenuti kako su neki kojima se nismo ni nadali uskočili u zadnji tren i za djecu dali majice – Karlovačka banka d.d.

Također moramo napomenuti da je ipak veliko razočarenje u grad i gradsko poglavarstvo, odjel za sport i mlade jer se čini kako je u današnje doba bitnije ulagati u anarhistične skupove i  promociju anarhizma među mladima, ulaganja u punk koncerte i radionice koje potiću mlade na alternativni sistem života…. nego pomoći da se mladima omogući bavljenje(u našem slučaju atletikom)sportom, pomoć pri kupnji opreme za djecu za kvalitetan odlazak na prvenstva Hrvatske i organiziranje utrke koja je prošle godine privukla čak oko 120 sudionika, a ove se godine očekuje i više….zanimljivo je da je razlog što nisu htjeli financijski pomoć što smatraju da utrka nije za promidžbu grada Karlovca…a pitamo se samo tako usput – A ANARHISTIČKI SKUP JE?????

Kako bilo, razumjevanja je ove godine kao i prošlih imala COCA COLA kao naš najveć donator i po prvi puta DM…od srca im hvala!!!!

Ostali donatori koji su se uključili kao podrška da se utrka ipak na kraju održi i kojima se ovim putem zahvaljujemo na svemu su:

LA COMP, Pečati DD REKORD, Alianz osiguranje, Stemar, Mjesni odbor G. Mekušje, NK Vatrogasac, Armiračnica Plemić, Pekarna Lekaj,  ŽE-MA, Mozaik, Eko -farma, obitelj Mejašić Janka, Florikon, Aril kamen, Plastam, Slunjčica d.d, Milivoj Medven-mesnica, Vrbanek- vinarija, Udruga specijalne policije Grom…

One Reply to “Donatori utrke”

  1. Bravo svim trkačima. Pohvala organizatorima. Roge političarima i budžetarima (svima koji su na proračunu, odlučuju o plasmanu sredstava, a ne ovise o rezultatima svoga rada).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *