Atletska staza u KŠ dvorani je super! Mekana je i može se odraditi puno bolji trening nego dosadašnjih godina kada smo imali betonsku podlogu. Jelica Pavličić i ja ( i ostali atletičari Karlovca) imale smo samo jednu dužinu balkona tartan stazu,  i bilo nam je dovoljno za odraditi trening. Sada je cijeli balkon tartan podloga i označene su dvije staze kako bi se nesmetano moglo trenirati.

Unutarnja staza balkona je za sporije trkače dok je vanjska staza za brze trkače. Adekvatno korištenje atletske staze je bitno kako ne bi dolazilo do nepotrebnog ometanja brzih trkača.  U slućaju sudara djece i brzih odraslih trkača moglo bi doći do neželjenih posljedica.

Molim svoje mlade atletičare da nepotrebno ne stoje u vanjskoj stazi, i onda da se ne pomiću u unutarnju stazu “zadnji” trenutak jer tako ometaju trening! Još jedna napomena: SPRINTERICE TREBAJU BITI ČISTE,  kao i tenisice u kojima se dolazi u dvoranu!

Jučer je na našoj stranici objavljeno da su upisi u AK KA TIM započeli i već smo dobili jednog mladog člana- došao nam je Ivan- 2 razred osnovne škole. Ivana već znamo sa natjecanja u višeboju i drago nam je da nam se priključio.

U ponedjeljak je trening u 19,30 u KŠ dvorani na balkonu – TARTAN STAZI!

Molim Vas da donesete čiste sprinterice!

Trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *