Na ekipnom PH koje je održanom u srijedu u Varaždinu najbolje plasirani  KA TIM-ov natjecatelj bio je Lovro Kasunić. On je odlično trčao i u samom finišu izborio treće mjesto u svojoj skupini te 5. apsolutno mjesto na 800m. Nadam se da će se plasirati u finale ekipnog PH. Maja Luketić i Lana Perinac otrčale su utrke na 600m .

Koranska liga 2. kolo bit će zapamčena po dvije “stvari”: Prvo – veliki broj djece i dobara odaziv trkačica i trkača na 2,5km i na 5km. Zahvaljujući sve boljoj suradnji između atletskog kluba Karlovac, te AK Plitvice  i našeg Kluba sve veći broj djece i atletičara nastupa na natjecanjima u  Karlovcu.

Drugo – Maja Luketić bila je na izletu sa školom i samo 10 minuta prije starta štafetnih utrka došla je autobusom u Karlovac, izjurila iz autobusa, dotrčala do Foginovog , presvukla se( start je bio odgođen 5minuta što su odobrili ostali trkači i trkačice na 2,5 i cca 5km)  i otrčala svoju dionicu od 2,5km.  Evo kako se sve odvijalo: Maja kad je saznala da će možda stići na vrijeme na start obavjestila je o tome tatu Luketića. On je informaciju prenio meni, ja mami Kasunić koja je brzinom munje odjurila autom u Duga Resu po Lovru Kasunića (drugog člana mješovite štafete). Lovro se na brzinu obukao, mama ga je dovezla u Karlovac i nekih 10 sekundi prije nego što je Maja dotrčala do mjesta predaje štafete Lovro je stao na mjestoprimanja štafete. Maja mu je predala štafetnu palicu i Lovro je odjurio i dojurio do cilja! Što reči na to?JMaja i Lovro – SUPER STE!

Zahvaljujem se svima koji su trčali ili hodali na 2. kolu Koranske lige!

Rezultati su objavljeni – i vidimo se u četvrtak u još većem broju!

trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *