Erste plava liga je u četvrtak poslije podne, a suglasnost roditelja za nastup predali su ovi natjecatelji: Leon Pleša, Sara Bogović; Kala Majetić, Noa Majetić, i Lana Perinac.

Katja Joha , Maja Luketić i Nika Andrijašević još trebaju predati suglasnost roditelja za natjecanje.

U četvrtak krećemo u 14 sati ispred KŠ dvorane. Samnom putuju : Katja Joha, Maja Luketić i Nika Andrijašević. Goran Majetić vozi ove natjecatelje: Noa Majetić, Kala Majetić i Sara Bogović. Damir Perinac vozi Lanu, a Davor Pleša vozi Leona.

U srijedu na trening ne trebaju doći natjecatelji koji će nastupiti na Erste plavoj lizi, a dostavili su potpisnu suglasnost roditelja za nastup.

Za Varaždin (nedjelja II kolo HALS-a) su dogovori oko prijevoza još u tijeku pa  molim roditelje djece koja se natjeću da se međusobno dogovore oko prijevoza djece na natjecanje. Ovo kolo limači će umjesto skoka u dalj nastupiti u disciplini bacanja vortexa iako je moje mišljenje da bi trebali (neki) nastupiti u skoku u dalj. Mi nemamo uvjete za trening skoka u dalj (naročito preko zime), ali smatram da bi nakon Erste plave lige gdje će neki nastupiti i u skoku u dalj bilo jako dobro da i na II kolu HALS-a nastupe u toj disciplini pogotovo zbog toga što se skaće iz zone- dakle nema potrebe za strahom od prestupa….Mišljenja sam da bi im to bio jako dobar trening -test.

trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *