Jučer smo održali redovnu i izbornu godišnju skupštinu Kluba. Jako veliki odaziv članova Kluba znak je da smo do sada (nadam se) dobro radili, i da su SVI članovi kluba zainteresirani za plan i program rada Kluba , kao i za financijski plan Kluba u 2016. g.
Financijski izvještaj kluba za 2014.g., 2015.g., napravila nam je gđa. Vesna Mataković na osnovu dokumentacije koju joj je Klub dostavio, i koju svaki član Kluba može pogledati u prostorijama Kluba.
Gosp. Zdravko Veić -odlično je vodio “rad” Skupštine.
Dule i Vesna su se odlično snašli (kao i uvijek) u ulozi prezentera Klupskih događanja za 2015.g.
Novi UO je izabran, novi Nadzorni odbor je izabran. Na članovima tih “tijela” je da poboljšaju financijsko stanje kluba kako bi rasteretili roditelje i natjecatelje cestovnih i planinskih utrka kao glavne donatore Kluba.Planova imamo, natjecanja smo predvidjeli za sve kategorije, a sada nam preostaje da treniramo, i da svatko kao član Kluba doprinese što boljem radu Kluba.
Na kraju redovne skupštine nagradili smo kalendarima SVE koji su svojim rezultatima ili pruženom pomoći pomogli radu Kluba.
LEONA JOHA obilježila je 2015. g. odličnim rezultatom i REKORDOM HRVATSKE.
DRAGOLJUB TOMIĆ- otrčavši 10 ultramaratona od Zagreba do Čazme,nekoliko 100km- tarskih utrka, nekoliko maratona, polumaratona i nizom drugih utrka postao je najbolji promotor KA TIM-a, i zasluženo smo ga proglasili počasnim članom Kluba.
ZORAN PETKOVIĆ (1938.g.) -legenda Karlovačke atletike- također je zasluženo proglašen počasnim članom Kluba- a o njegovim otrčanim maratonima, ultramaratonima, polumaratonima i ostalim utrkama mogli bi napisati knjigu.

Skupština je završila svećano uz kolače ( šamrole čupavce,krafne…..), i u opuštenom prepričavanju zgoda i nezgoda sa natjecanja!
HVALA svima koji su došli na Skupštinu i svojim dolaskom uveličali rad Skupštine.

Trening je u srijedu u 19,30 u KŠ dvorani – balkon.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *