Podjelom pehara najboljima: Vita Andrić, Noa Majetić, Leon Pleša, Maja Luketić, Leona Joha, Lovro Ksunić, Davor Mataković, Vesna Brajak, Maja Kampuš,  i Dragoljubu Tomiću , te podjelom kalendara za 2018.g. započeli smo sa pripremama za natjecanja u ovoj godini.

S obzirom da ne možemo najbolje iskoristiti zimski dio za pripremu atletičara ne želim se žuriti sa natjecanjima za mlade atletiočare. Skok u dalj uopće nismo mogli trenirati, a i sprinterski treninzi nam nisu u adekvatnom “ritmu” za natjecanja koja su uskoro u dvorani. Balkon je tijesan za sve nas i gotovo je nemoguće kvalitetno trenirat; i ali cijela godina je pred nama pa ćemo valjda uspjeti pripremiti se za natjecanja. Prvo natjecanje na koje ćemo ići je Turopoljska utrka 24.03. . Za djecu od 1.-4.-tog razreda dužina dionice j1 1km; dok je za učenike od 5.-8-razreda -1,5km.

Na ekipno PH u krosu nećemo ići jer nemamo ekipe. Limači ne mogu nastupiti, a ml. kadete i kadete te starije kategorije imamo po dvije (dva) predstavnika a ekipu ćine 3 predstavnika.

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *