Troje članova obitelji Majetić predstavljali su AK KA-TIM na prvom izdanju Barać Forest Traila u Novoj Kršlji nedaleko Rakovice.

Na Zerca Trailu dužine 4 kilometra, koji se uz brojne uzbrdice i nizbrdice trčao po šumovitom brdu iznad Baraćevih špilja, Goran Majetić je osvojio 2. mjesto u ukupnom poretku utrke: “Čast mi je bila stati na postolje odmah iza 16-godišnjeg Domagoja Abrlića, nekadašnje mlade atletske snage AK KA-TIMa, a sada odličnog trkača domaćina i organizatora utrke AK Pltvice.”

Kratki Zerca Trail vrlo dobro istrčala je i Martina Majetić, koja je bila šesta u poretku žena te zauzela 3. mjesto u kategoriji Ž35.

U utrci predškolki na 100 metara Lila Majetić je zaslužila brončano odličje. Odlično je trčala prvu polovicu uzbrdo, no na okretištu su se djevojčice zbunile, umalo sudarile … ali ipak sve s(p)retno odjurile u cilj

Organizacija utrke, bolje rečeno tri utrke Barać Forest Traila na 4, 14 i 27 kilometara, bila je na visokoj razini, a uspješno su je proveli AK Plitvice i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području općine Rakovica!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *