Subota i nedjelja – Varaždin. Danas na treningu definitivni dogovor oko prijevoza.

Svi koji žele volontirati na utrci “Cener”trebaju dostaviti svoje osobne podatke na mail ak.ka.tim@gmail.com  – dakle ime i prezime,  OIB i broj mobitela.

Molim Vas da se toga pridržavate jer nećemo uzeti u obzir osobe koje se na taj način ne prijave.

Još uvijek djeca se nakon treninga ne presvlače već znojna idu kućama.

Čak i ako nemaš vremena za tuširanje, skini znojnu odjeću i obuci nešto suho i čisto. Vlažna odjeća za treniranje potiče razvoj bakterija, klica i gljivica koje mogu uzrokovati kožnu infekciju ili nastanak akni i prištića. S presvlačenjem nemoj čekati više od pola sata.
20:00 – 30:00 minuta nakon treninga:  obrok
Pobrini se da pojedeš kvalitetan obrok tijekom prvih pola sata nakon završetka treninga. Dokazano je kako dobro odabrano jelo nakon vježbanja poboljšava oporavak i potiče izgradnju mišića npr. pileću salatu ili neki drugi obrok koji sadrži:
– 300-400 kalorija i omjer ugljikohidrata i proteina 3:1
Voće (banana), povrće, integralni kruh i med, voćni shake, dosta tekućine – čaša vode sa žlicom “cedevite”, i nakon toga ODMOR! Vrlo je važno nakon treninga tijelu dopustiti da se odmori i oporavi. Nemojte odmor shvatiti kao igranje igrica ili tipkanje na mobitelu. To nije odmor! Bolje je da pročitate dobru knjigu, da izađete na koncert, da se družite i zabavljate u krugu svojih vršnjaka i naravno dovoljno sna!
Trenerica

2 Replies to “HALS i volonteri”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *