Prenosimo post kojeg je na svojem facebook profilu, uz 10-ak fotografija koje prate Kalin atletski put, objavio Goran Majetić:

Hvala Kala! Hvala djeco!

Moja druga kćer, Kala, trenirala je atletiku punih šest godina. Prvo kao članica AK Karlovac, kod Katice Mataković Milčić, potom od 2013. kao članica AK KA TIM, kod Ane Guštin Dragojević. Počela je u sedmoj godini, da bi se u četrnaestoj okrenula nekim drugim životnim izazovima. I onda i sada sama izabire, a roditelji su tu da pruže podršku ;-)

Od 2010. kada je pobijedila u utrci Olimpijade dječjih vrtića u Karlovcu na 50 metara, osvojila je ukupno 55 medalja, od čega 19 zlatnih, na raznim atletskim natjecanjima u Hrvatskoj. Najviše je voljela nastupati na Erste Plavoj ligi, natjecanju učenika 3-6. razreda (razina prvenstva Hrvatske). Tu je i ostvarila svoje ponajbolje rezultate, u skoku u dalj i trčanju na 60 i na 300 metara, te više plasmana među najbolje mlade atletičarke Hrvatske. Kao limačica i mlađa kadetkinja pobjeđivala je i na natjecanjima Hrvatske atletske lige sjever, kao i brojnim krosevima.

Altetikom se 2010-2014. bavio i njezin stariji brat Tin, od 2011. trenira je i njezin mlađi brat Noa, a i sestrica Lila trčkara na “Koranskog ligi” od kada je prohodala.

Vrijeme koje sam proveo s djecom na treninzima, vozeći ih i bodrivši na natjecanjima, fotografirajući i pišući izvještaje s istih za klupske stranice,… uvijek me ispunjavalo radošću. Zahvaljujući svojoj djeci i sam sam se u zrelim godinama “zarazio” i počeo trčati, baš kao i njihova majka Martina.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *