Jučer smo  širom otvorili vrata svima koji su željeli biti na otvorenju izložbe fotografija našeg kluba. Izložbom fotografija želimo prikazati barem mali dio djelovanja i rada AK KA TIM-a.

Izložbu smo otvorili prigodnim uvodnim govorom kojim smo željeli istaknuti najbitnije rezultate i postignuća naših atletičarki i atletičara. Najvrijedniji rezultat ostvarile su trkačice i trkači koji su trčali na natjecanjima za reprenzentaciju Hrvatske:

  • LEONA JOHA – kadetska viceprvakinja u štefeti 4x100m

Davor Mataković – viceprvak Balkana (2018) u polumaratonu i, i osvajač brončane medalje na 5000m

Ana Guštin Dragojević – viceprvakinja Balkana na 800m (2018), prvakinja Balkana na 400m, 800m  i štafetnoj utrci na 4x100m, te viceprvakinja Balkana u “Balkanskoj štafeti” (2016.)

Dragoljub Tomić – učesnik i osvajač 4. mjesta na svjetskom prvenstvu u trčanju na 100km.

Dragoljub je otrčao i osvojio medalje u kategoriji na brojnim utrkama: – tako je otrčao 10 ultramaratona, 5 utrka – 12 sati trčanja- ( Forest gamp),  te 62 maratona, niz polumaratona, cestovnih i planinskih utrka.

Mladi atletičari osvojili su brojne medalje na prvenstvima Hrvatske u krosu, i na atletskoj stazi.

Mladi atletičari KA TIM-a  koji su se istaknuli na treningu i natjecanjima i koji su na našim fotografijama::Vita Andrić,  Leon Pleša, Lovro Kasunić, Maja Luketić, Lana Perinac, Jakov Perinac, Lara Čadonić, Lea Vuletić, Mia Sabolić, Tina Vuletić, Dora Kasunić, Ivano Muža, Noa Majetić, Marko Čižić, Dora Kasunić, Barbara Šabanagić, Anja Luketić, Eleonor Trupković Zeba, Dora Kralj,Matija Horaček, Matej Brnardić, Ivan Krčmar, Stefan Tropčić. Lovro i Iva Mejašić, Erika Španić,Leopold Špehar, Dražen Kolaković,  Tihana i Ena Đukanović, Katarina Valjan, Karlo Kralj, Lila Majetić, Tin Majetić, Kala Majetić, Kristi, Katja Joha, Olja  i Kiara Kirinjčić, Lara Kralj,Dora Bregar, Valentina Valić, Petra Sabolić, Nika Andrijašević, Elena Schiot Mrzljak, Helena Busić,  Ivan i maskota Luka Raguž ….

Atletičari  koji treniraju i natjeću se već niz godina za KA TIM su: Aleksandar Božić, Zoran Petković, Vesna Brajak, Tomislav Gašparić, Zlatko Đurin i Dragoljub Tomić, i Mirko Dragojević.

Projekti i aktivnosti za djecu, mladež i odrasle koje smo proveli u dosadašnjih 18 godina: ABECEDA atletike, “Trčanjem protiv pretilosti”, “I ja to mogu”, “Troboj za najmlađe”, “Višeboj za djecu”, “Petoboj – idemo svi”, “Trčimo zajedno”, Humanitarna utrka za pomoć poplavljenoj Slavoniji, Bilo ljeto ili zima trčanje je zdravo svima- akcija koju smo organizirali za osobe iznad 18 godina – četvrtkom poslije podne- sada je ta akcija pod nazivom Škola trčanja – u Karlovcu i Duga Resi, 11 godina za redom organiziramo međunarodnu atletsku utrku”Crtom bojišnice 129 br. HV-a”, Koranska liga – 6 godina, suorganizatori smo najmasovnije utrke u Karlovcu u “Cener”.

Na mladima je budućnost i njihovi najbolji rezultati tek dolaze, a nama kao Klubu je cilj planski i organizirano poticati, promicati, unapređivati i razvijati atletski šport te športske vrijednosti na području grada Karlovca i Karlovačke županije.

Klub djeluje na razvoj svijesti kod građana o značaju atletskog športa i rekreacije za zdravlje građana i njihovu psihofizičku i motoričku sposobnost. U skladu sa tim načelima imamo ŠKOLE TRČANJA u Karlovu i Duga Resi.

IZLOŽBU FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI U KNJIŽNICI ZA MLADE – Banjavčićeva ulica (kod Zagrebačke banke) SVAKI DAN od 09 sati -21 sat  sve do  23.12..

Trenerica

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *