Danas se održao Jaskanski polumaraton. Bilo je dječjih utrka, utrka na 5 km i naravno polumaraton 21 km. Iako je bilo opet jako vruće, Ka timovci su pokazali još jednom da im nitko ništa ne može. Tako je već od najmlađe Ka timovke Helene Mrkalj krenula navala na medalje :). Helena je od predškolaca bila apsolutno 1. i od cura i od dečkiju. Na utrci 1. i 2. razreda Domagoj Abrlić bio je apsolutno 2. i time je još jednom pokazao kako se trči, a to nam je pokazala i Dora koja je od 3. i 4. razreda bila prva curica koja je ušla u cilj. Hana je danas odradila 2 utrke. Uz utrku 3. i 4. razreda išla je i na 5 km te je osvojila 3. mjesto među kadetkinjama.

Već standardno Zvonimir Abrlić je bio 1.  kod 7. i 8. razreda, a Mihovil Špehar 2. Oni dvoje su također trčali na 5 km i bili su uspješni u svojim kategorijama. Zvone je bio 2. , a Mihovil 4.(mislim. provjerit ću :) ) . Aleksandar Božić je trčao 5 km i bio je 5. apsolutno. Na 5 km je trčao i Jure Pleš.

Eto nas napokon i na glavnoj utrci od 21 km gdje su žene ostvarile zapažene rezultate. Mirjana Kolar bila je apsolutno 2., a Gabrijela Šalković apsolutno 3.

Po kategorijama Nada Ozimec bila je 2., a Biserka Domitrović 1. u svojoj kategoriji. Žene u ekipno danas zauzele 1. mjesto.

Od muških Stjepan Cerovac bio je najbolji i po otrčanom vremenu i po poziciji. Bio je 1. u svojoj kategoriji M55.

Tomislav Gašparić vrlo brzo iza njega i 2. u kategoriji M35.  Zlatko Đurin bio je 7. u kategoriji M55 i Tomislav Juran 12. u M35.

Svaka pohvala organizatoru. kao i prošlih godina klopa je bila izvrsna, za pit svega, okrepa za 5., a sladoled kao poslastica za najmlađe i onima koji se tako osjećaju prst svakako gore.  Bila je i tombola gdje je naša Hana mnogima donijela sreću(samo mamin broj valjda nije izvukla :D ) Vidimo se svakako i dogodine…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *