Od 26.09. do 26.10. nastavlja se KA TIM-ova škola trčanja.

Termini održavanja treninga sa novim i “starim” polaznicama i polaznicima škole trčanja su:

 • ponedjeljkom i srijedom od 19,30 – 20,30
 • subotom – 15.10. i 22.10. u 9 sati.

Članarina 96kn ( 8kn/sat)!

Ana Guštin Dragojević

dipl. sportski trener specijalist- atletika

11 Replies to “Jesen”

 1. Da li ćemo mi stari polaznici koji idemo na nastavak škole diplome za završetak škole dobiti na utrci Crtom bojišnice, kada dobivaju i oni koji neće školu nastaviti, ili na kraju tog nastavka škole?

  I članarina od 96 kn se odnosi samo na nove polaznike škole ? Mi stari koji smo platili za rujan, trebali bi onda platiti još 88 kn ( 8 kn/sat ), kako ste i napisali.

  Pozdrav!

 2. Da, i meni se čini da bi tom računicom članarina za stare koji nastavljaju trebala biti 88kn! :-)

  Za diplomu prvi puta čujem :-)

 3. Diplome? Prvi put i ja čujem!
  Članarina za sve polaznice i polaznike za period od 26.09. do 26.10. je 96 kn.Oni koji su platili za 9 mjesec mogu platiti 88kn- za nastavak škole- nema problema.

  1. Na polovici škole smo svi dobili medalje, a na kraju svake škole se dobivaju diplome tako da ne vidim razlog da to prvi puta čujete. Prvi puta smo čuli i vidjeli da se dobivaju medalje za polovicu škole, ali, ajd, bila je to lijepa gesta.

   Što se tiče članarine za nastavak škole, moja isprika, krivo sam pobrojao termine te bi pravilno bilo da oni koji su platili za rujan, plate još 80 kn, a ne 88 kao što sam napisao, pošto je u listopadu još 10 termina.

  1. izvini, ali ne vidim konkurenciju u samoj sebi pošto projekt škole trčanja je moj idejni projekt započet preko Ka-tim-a, tako da 3.10. u tom segmentu neće biti ništa zanimljivo, ali sigurno će biti super..druženje..testiranja… treningić… prvi sat škole nordijskog hodanja koje je btw odlično i preporučam svakome tko nije za trčanje i ne može trčat iz bilo kojeg razloga. :)

 4. Hahaha…a po čemu si to zaključio? Po tome da ne vidim konkurenciju u samoj sebi(da ne ponavljam)? kad bi gledali od početka Dragan Janković je začetnik škole trčanja u Hrvatskoj. I super se sjetio.. skidam mu kapu i potrudit cu se skupa sa ekipom skolu održati i nastaviti uspješno. Svatko tko želi to isto 100% podržavam. Podbadanja i malodušnost me ne zanima u nijednom segmentu života i posla, a ovdje najmanje. No, ako želiš vidjet kako će biti 3.10. u pol 8 navečer, dođi i zadovolji svoj ego..ako ćeš imati s čime…

 5. It’s all ’bout the MONEY
  It’s all ’bout the dumb dum,
  And I don’t think It’s funny
  To see us fade away
  It’s all ’bout the MONEY
  It’s all ’bout the dumb dum,
  And I think we got it all wrong anyway….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *