Kako je bilo više upita od odraslih članica KA-tima za tečaj joge, evo osnovnih podataka.

Početni tečaj, koji je dostupan svima, počinje u utorak 9. rujna u 17:30 sati u prostoru TK centra Prana u Senjskoj ulici 59 (iznad salona vjenčanica Spoza).

Riječ o laganim tjelesnim vježbama, uz koje će biti i dosta opuštanja te vježbi disanja. Radit ćemo istezanja svih dijelova tijela, posebice vježbe za kralježnicu, zglobove, kao i pojedine vježbe snage i ravnoteže… Intenzitet vježbi ćemo vrlo postepeno podizati i produbljivati.

Tečaj će se održavati u pravilu utorkom i petkom od 17:45 do 19 sati. Dovoljno je ponijeti karimat ili neku drugu prostirku, a vježba se u trenirci, čarapama, majici (ponijeti i duge rukave za kod opuštanja i vježbi disanja).

Za djecu i mlade članove kluba postoji mogućnost povremenih vježbi subotom od 10 do 11 sati. To su dakako subote kada nema natjecanja, a vježbe ćemo planirati u dogovoru s trenericom i ukoliko bude zainteresiranih.

Za sve ostale informacije sam dostupan na 091 1555 005. Hvala. Goran

One Reply to “Joga za članove KA-TIMa”

  1. super gorane. u utorak neću moć doći jer imamo zadnju ligu i proglašenje u to vrijeme ali vidimo se u sljedećem terminu. :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *