Jučer smo odradili dva treninga. Prvi trening je bio u teretani i prema planu smo ga odradili. Red utega, red razgovora i smjeha, pa opet utezi….
Drugi trening je bio navečer i bilo je odlično. Uvodni dio odradili smo uz prepričavanje dogodovština sa Japetića i “umirali” smo od smijeha. Ljiljana je tako duhovito prepričavala naše zgode i nezgode da su i one “školarke” koje nisu bile sa nama imale osjećaj kao da su bile. Nakon uvodnog dijela ja sam ih morala vratiti u stvarnost. Rekla sam im što će nam biti glavni dio treninga i odjednom tajac. Idemo polako uz stazu i krećemo sa trčanjem. Prema planu treninga svatko je otrčao svoj dio treninga, i onda za kraj smo se zajedno lagano istrčali dva kruga. Nakon istrčavanja uslijedile su vježbe istezanja – ktratki dogovor za petak i uz smijeh svatko je otišao svojoj kući.
Eto zato je dobro trčati u TIM-u. KA TIM škola trčanja ima divne polaznice i polaznike te odličnu atmosferu. u KA TIM-u je svaki pa i najteži trening lakši.
Trenerica

One Reply to “Jučer”

  1. :D svaka čast i na osvajanju Japetića i na uvijek zabavno odrađenom treningu ..mi se smijemo sutra :D uuppsss tj odrađujemo trening ahahah

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *