Jučer je održano 1. kolo Koranske lige.  Voljela bih  da je došlo malo više trkača i trkačica u svim kategorijama od predškolaca do veterana, ali imamo još 8. kola i nadam se da će doći veći broj natjecatelja. Robert Franković objavio je na svojim stranicama raspis za Koransku ligu,  Ivica Dolšak se ponudio da reklamira utrku u okviru svojih mogućnosti,  Zdravko Veić  jako puno doprinosi promidžbi Cenera i Koranske lige, naravno tu su i naši GORAN MAJETIĆ; ACO BOŽIĆ; GABRIJELA ŠALKOVIĆ; IRENA I DARKO KRALJ…… koji već niz godina medijski prate svoj klub.

Suci su roditelji naših mladih atletičara: J. Đukanović, D. Pleša, I. Joha…..koji potpuno besplatno sve odrađuju  u svezi suđenja i  obrade podataka. Neki roditelji (D. Kralj, D. Perinac, G. Majetić, Luketić, Martina Majetić….)  trče u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima (2,5km ili 5 km).

Dok roditelji volontiraju ili trče ili oboje,  njihova djeca trče i to ODLIČNO!

Leon Pleša, Marko Čižić, Jakov i Lana perinac, Maja Luketić,Katja Joha, Tihana Đukanović, Barbara Šabanagić, Kala Majetić, Lila Majetić, Ivano Muža, ….. jučer su bili SAVRŠENI. Otrčali su odlično svoje utrke (100m ili 300m), i onda su otrčali i 2,5 km. Jako dobro su otrčali i tu za njih zahtjevnu dionicu. Najbolje plasirani je bio kadet Marko Čižić  koji dotrčao do apsolutno TREĆEG mjesta sa rezultatom 10,37.

Kod kadetkinja najbolja je bila Tihana Đukanović koja je bila apsolutno DRUGA sa rezultatom 11,48.

Nikica Vrabac, Aleksandar Božić, Krešimir Bonetić, Vesna Brajak, Mandica Đureković, i Maja Batalo su  nakon prvog kola u vodstvu na 5 km.

Petko Drakulić, Zdravko Veić, Marko Čižić, Gabrijela Šalković, Tihana Đukanović, Maja Lukić su u vodstvu nakon 1 kola na 2,5 km.

Promjene u poretku su itekako moguće jer imamo još 8. kola i svako kolo nosi nove bodove i mogućnosti za napredak u plasmanu natjecateljica i natjecatelja koji trenutno nisu među prvih troje, a ima i onih natjecatelja koji će se tek uključiti u nekim od idućih kola te i oni mogu kandidirati za medalje.

5. kola je OBAVEZNO otrčati za plasman među prvih troje!

S obzirom da na 2,5 km trči dosta limača i kadeta, i oni će imati priliku osvojiti medalje.

Gabrijela Šalković ujutro je trčala humanitarnu utrku – o tome i o svemu ostalome možete pročitati i pogledati na stranicama UDRUGE KAMELEON!

Karlovački tjednik je objavio članak o Leonu Pleši i  mladimKA TIM-ovcima.

Bravo Gabi!!!

Danas je trening u 19,30!

Trenerica

 

 

2 Replies to “KA TIM i Koranska”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *