Komisija Hrvatskog atletskog saveza (HAS) na tehničkom sastanku održanom danas uoči natjecanja Pojedinačnog prvenstva Hrvatske u krosu u Karlovcu odlučila je da atletičarke i atletičari AK KA TIM-a nemaju pravo nastupa na ovome natjecanju, javlja trenerica Ana Guštin Dragojević.

Komisija HAS-a nije prihvatila niti njezin prijedlog da KA TIM-ovci nastupe izvan konkurencije.

Goran Majetić

6 Replies to “KA TIM-ovcima onemogućen nastup na PH u krosu”

  1. Glavu gore, junaci!
   Ne smijete dozvoliti da VAS ovakove stvari sputavaju u poslu koji tako volite!
   Ja, običan građanin, ponosan sam na sve što radite!
   Što reći – uvijek se zakon samo na malim ljudima provodi u cjelosti!
   Kriminalci sa dosjeom nam vode državu, donose zakone, ali to je u Hrvatskoj normalno!
   Bit će još natjecanja, hvala Bogu!
   Najveća je žal što se djeca već na početku života susreću sa nepravdama!

 1. Ima još natjecanja, naravno, biti će utrka još ali da komisija,organizatori I ostali nisu našli način da se nesretna situacija riješi I da Ka timovci otrče utrku u svom gradu je meni nevjerovatna…Pozdrav Ka-timovcima!

 2. Bila nas je nekolicina KA TIM-ovaca uz kros stazu, navijali smo za sve sudionike/ce natjecanja. A njih je, za razinu državnog prvenstva, bilo izuzetno malo. U starijim kategorijima po 6, 8, desetak …Čak i u nekim mlađim kategorijama natjecalo se razmjerno malo djece. I onda se na ovakav način riješiti dobrodošle konkurencije, pa i uopće zabraniti nastup? Niti je u interesu atletike, a još manje mladih atletičara/ki koji su ove godine ionako ostali bez nekoliko HALS-ovih natjecanja (4. kolo, kros, troboj limača/ica) i koji su vrijedno trenirali i radovali se nastupiti u svojem gradu i pred svojom publikom.

 3. Kad se samo sjetim kako na nekim natjecanjima trkači trče pod tuđim imenom…….i svega ostalog što se zna desiti na natjecanjima meni je muka! Koliko natjecanja do zadnjeg trena ne znamo hoće li biti ili ne, pa kako Goran kaže odgode i ne održavanje nekih i onda da nam se desi da ne možemo nastupiti u našem gradu zbog pogreške. Ok, greška je bila i zato ako se drže pravila (100%) onda ne možemo nastupiti na PH; ali van konkurencije da ne možemo nastupiti e to mi je bedasto. Razlog – prijava nije bila na vrijeme. Pa naravno da nije bila – zbog tehničkog razloga, i to smo kažnjeni ne nastupanjem na PH, ali da je bila ne bi trebali nastupiti van konkurencije……
  Žao mi je natjecatelja i roditelja koji su sigurno razočarani ali drugo mi ne preostaje nego da se još jednom izvenem!
  Sory!
  trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *