Uspješno je bilo danas na 20. jaskanskom polumaratonu “Memorijal Predrag Bošnjak”! Među više od 300 sudionika polumaratona te utrka na 10 i na 5 kilometara bila je i vesela i rastrčana ekipa Atletskog kluba KA-TIM. Bilo nas je svih uzrasta i svi su bili odlični!

Briljirao je 15-godišnji kadet Lovro Kasunić, koji je uvjerljivo pobijedio u utrci na 5 kilometara, s vremenom od 17:52 minute, te se vratio u Karlovac s “gomilicom” pehara i medalja.

U istoj utrci oduševio je i veteran Marijo Luketić, zauzevši 7. mjesto u ukupnom poretku, s odličnim vremenom od 21:09 minuta. Šteta što se ove godine na 10 i na 5 kilometara nisu nagrađivali i najbolji u veteranskim kategorijama jer bi i Marijo ponio kući ponešto “željeza” :-)

Tatinim trkačkim stopama išla je i 14-godišnja kadetkinja Maja Luketić, koja je u ukupnom poretku utrke na 5 kilometara bila 26-ta, u vremenu vrlo dobrih 25:19 minuta. U poretku kadetkinja odlično 2. mjesto i dakako medalja! Lovro i Maja zasluženo su nagrađeni za plasmane u okviru Juniorskog kupa Hrvatske!

Jaskanskog “petaka” vrlo dobro su pretrčale i polaznice KA-TIM Škole trčanja Martina Majetić i Maja Kampuš, koje su ostvarile 57. i 66. mjesto, s vrijednih 32:37 i 36:40 minuta u cilju. Isto vrijeme kao i Maja imao je i Mirko Dragojević, u svojevrsnoj ulozi “zeca”, uvijek na usluzi kao oslonac “školarkama” na utrkama.

U utrci na 10 kilometara okušala se iskusna KA-TIMovka Vesna Brajak, i to vrlo uspješno; zauzela je 13. mjesto u ukupnom poretku, s vrlo dobrim vremenom od 52:37 minuta. A u poretku žena je bila odlična druga!

Naposljetku, KA-TIMovci su imali predstavnike i u najdužoj i najzahtjevnijoj utrci, polumaratonskoj. Zlatko Đurin je zauzeo 127. mjesto (četvrti u kategoriji M60) s vremenom 2:03,24 sati, a Goran Majetić 149. mjesto (dvanaesti u kategoriji M50), s vremenom 2:09,45 sati.

Svim trkačicama i trkačima KA-TIMa čestitke na ostvarenim plasmanima i rezultatima. Vrijeme je (opet) bilo sparno i nije im bilo lako, ali svi su iskazali pravi sportski duh. Trenerici Ani Guštin Dragojević “kapa dolje” na zdušnom navijanju u završnih 200-ak metara oko startne / ciljne ravnine.

Najzad, valja pohvaliti i organizatore i AK Jastreb 99, koji su uistinu obogatili stolove na mjestima okrijepe, kojih je također bilo dostatno. Uz najdragocjeniju vodu, bilo je tu raznog osvježavajućeg i osnažavajućeg voća, slankastih grickalica, … I majice su im ove godine bile prva liga. A tek unikatne medalje!

Goran

U prilogu izbor fotografija iz fotoalbuma Mirka Dragojevića:

One Reply to “KA-TIMova družina rastrčana na 20. polumaratonu u Jastrebarskom; Lovro Kasunić pobijedik jaskanskog “petaka””

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *