Trkačice i trkači AK KA-TIMa svih uzrasta ostvarili su na današnjem 27. izdanju prestižne atletske Turopoljske utrke u Velikoj Gorici odlične plasmane i rezultate. Svi su,što je uistinu nesvakidašnji uspjeh, osvojili medalje u svojim starosnim kategorijama. Čestitamo!

No, nije bilo nimalo lako trčati po sparini uz temperaturu od 25 Celzijevih stupnjeva. Navedeni vremenski uvjeti u manjoj mjeri usporili su i predstavnike AK KA-TIMa u utrci na 5 kilometara.

Mlađi kadet Noa Majetić istrčao je svoj prvi službeni “petak” te zauzeo vrlo dobro 22. mjesto u ukupnom poretku (od 101-og natjecatelja). Ujedno je odnio pobjedu u kategoriji starijih i mlađih kadeta, uz vrlo dobro vrijeme od 21:14 minuta.

Utrku na 5 kilometara, ali u konkurenciji vatrogasaca, trčao je i KA-TIMov veteran Marijo Luketić. Bio je vrlo dobar 12. u ukupnom poretku, uz zapaženo vrijeme od 22:18 minuta. U starosnoj kategoriji M45 ostvario je 2. mjesto.

Mlade atletičarke AK KA-TIMa također su sve redom završile na postolju. Riječ je o vrlo vrijednom uspjehu jer su se i ove godine u svim utrkama natjecale i mlade atletičarke iz više hrvatskih klubova.

Na pobjedničkoj stepenici završila je najmlađa, limačica Mia Sabolić, najbrža u utrci učenica 1. i 2. razreda na 1000 metara.

Izvrsno drugo mjesto zauzela je limačica Elenor Trupković Zeba, u utrci učenica 3. i 4. razreda na 1000 metara.

Mlađa kadetkinja Vita Andrić u konkurenciji učenica 5. i 6. razreda, u utrci na 1500 metara, zauzela je odlično treće mjesto .

Odlična treća bila je i starija kadetkinja Maja Luketić, u utrci učenica 7. i 8. razreda u utrci na 1500 metara.

Goran

Mali izbor iz fotogalerije KA-TIMa:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *