Kala Majetić nakon dva uspješna i rekordna (OSOBNA) skoka ušla je u finale skoka u dalj i osvojila osmo mjesto.

Leon Pleša nije trčao na 60m jer nije znao kada mu je start. Naime određeni su “glavni” treneri pojedinih gradova i oni su imali satnicu, startne liste, i akreditacije za pomoćne i glavne trerene. Ja kao trener nisam mogla nigdje, a pogotovo ne na Zapadnu tribinu. Iako sam imala karte za zapadnu tribinu zaštitar me nije pustio da pratim natjecanje i zagrijavanje djece . Svaki put ako bi izišla iz gledališta – zapadna tribina- poništio bi mi kartu. Tako da sam natjecanje pratila uglavnom sa ostalim roditeljima i trenerima na zavoju uz ogradu iako su zapadne tribine do Hanžekovićevog memorijala bile PRAZNE! Ne mogu svatiti zašto treneri i roditelji nisu mogli pratiti natjecanje do Hanžekovićevog memorijala sa ZAPADNE TRIBINE, a pogotovo ne mogu svatiti zašto treneri koji su došli sa svojom djecom nisu mogli biti dio cijelog natjecanja-od podjela majica, do zagrijavanja na pomoćnom terenu te na kraju do praćenja natjecanja svojih atletičara. Zar je u redu stajati na sjevernom dijelu stadiona i kroz žicu gledati svoje atletičare koji trče, skaču ili bacaju?

Leon je još skakao i u dalj. Onako nesretan zbog nenastupanja na 60m skočio je 2x u dalj i nažalost nije uspio doskočiti do finala. Koliko je skočio ne znam jer nismo imali semafor kako bismo vidjeli rezultate. Leon je mlad i ima još puno natjecanja pred sobom  koja će biti bolje ili  lošije organizirana ALI on je i ovdje na ovom natjecanju dao sve od sebe i to je najvažnije.

Leon Veić osvojio je 2 mjesto na 600m.

Detaljnije o samom natjecanju pročitajte i slike pogledajte na stranici Gorana Majetića: UDRUGA KAMELEON: http://udruga-kameleon.hr/tekst/7153/! U tekstu je i link na sve plasmane i rezultate natjecanja.

Trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *