Nakon što sam pogledala službene rezultate KUPA HRVATSKE ZA SENIORKE I SENIORE moram reči da naša atletika ne “stoji dobro”. Možemo se mi zavaravati koliko hoćemo, ali to je između ostalog rezultat i loših uvjeta za treniranje ali i još puno toga što je loše…..

Evo npr. u petak dolazimo u 19 sati na trening i kad tamo ne možemo ući na stadion.

Zašto? PA DANI PIVA SU! Kakve to sada ima veze? Parkirati unutar stadiona mogu samo igrači nogometnog kluba Karlovac, i roditelji djece nogometaša koji treniraju, ali zato roditelji djece koja treniraju atletiku -NE MOGU!

Parkiraju se roditelji na “zelenoj površini” sa neugodnim osjećajem da su prekršili pravila i sa gorčinom- da li će dobiti kaznu za nepropisno parkiranja. A gdje da parkiraju?

Nakon što smo  ušli kroz ulaznu kapiju- NE možmo ući na stadion kroz “tunel” jer su vrata zaključana. Opet idemo okolo na okolo do bilo kakvog ulaza. Kad smo napokon ušli na stadion vidimo  pirotehničari razvukli svoju opremu za vatromet.  Zamolim ih da pomaknu kutije i tako nam osobode barem dvije staze. Oni to vrlo rado učine  (BILI SU SUPER), i mi počinjemo sa treningom.

Dosadno mi je već ponavljati da nemamo uvjte za trening. Namamo prepone, nemamo opremu za skok u vis, nemamo disk, kugle, koplje, kladivo, giru, vortex, nemamo skakalište u dalj, imamo 2 startna bloka ….

Atletska staza je NIKAKVA-obećanja SVAKAKVA, ali u biti nema  novaca za atletiku!

Ana

 

 

One Reply to “Karlovačka atletika”

  1. Nisi napisala onaj najpikantniji dio kad te tip na kapiji pitao: ” A šta vam je to atletika?” :D :D

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *