Molim roditelje da danas na trening donesu novce za povratnu autobusnu kartu za pripreme u Makarskoj. Sutra ujutro moram rezervirati karte na autobusnom kolodvoru.

Putovat ćemo Croatia busom u 21,55 – nedjelja (29.03) (dolazimo u Makarsku u 04.h). Iz Makarske ćemo ići u petak (03.03) u ponoć i dolazimo oko 6 sati ujutro u subotu (04.04.). Tako smo se barem dogovorili – u slućaju bilo kakvih promjena na vrijeme ću Vam javiti. Na promjene mislim – sutra prilikom plaćanja možda oni imaju neke promjene…….- za sada je tako kako smo se dogovorili.

Dakle tamo ostajemo od 30.03. – 03.04.. Cijena punog pansiona je 160kn/po danu+ boravišna; i 258 kn+ stvari – povratna karta za bus.

Plan treninga i svega ostaloga:

1. trenirat ćemo 2-3 puta dnevno.

– Ujutro “futing” u 6,30.

– u  10 sati -jutarnji trening na stazi

– u 16 ili 17 sati popodnevni trening na stazi

U SLUĆAJU KIŠE – TRENING SE NE ODGAĐA!

2. Dorućak, ručak i večera su obavezni svi doći na vrijeme i SVI zajedno ćemo doručkovati, ručati i večerati u isto vrijeme.

3. Na stadion idemo SVI zajedno i ako je trening u 10 ispred hotela se nalazimo u 9,30 (dakle pola sata prije treninga).

4. Sa stadiona idemo svi zajedno – ne može ići ko kada hoče bez obzira na dužinu treninga- čeka se onaj koji zadnji završi trening.

5. Ukoliko neko iz opravdanih razloga ne može trenirati- ići će svejedno na stadion i tamo čekati ostale koji treniraju- ne ometajući ih u treningu.

6. U hotelu se trebate ponašati odgovorno i u skladu sa pravilima ponašanja koji vrijede i kod kuće. Imovinu ne smijete uništavati, ne smijete stvarati buku po hodnicima  niti danju niti noću, i ne smijete ići po tuđim sobama, kao što ni Vama ne smiju drugi dolaziti u sobe  naročito NAKON 22 sata.

7. Ako netko mora ići u grad treba se obavezno javiti meni i ne smijete ići pojedinačno u grad – dakle uvijek dvoje ili troje!

8. Mobitele uvijek nositi sa sobom i javiti se obavezno kada Vas zovu  roditelji ili ja.

9. Odredit ćete “kapetana” tima i ta osoba će biti zadužena za red i ponašanje svih, te eventuane probleme meni javiti kako bi ih svi zajedno riješili.

10. Ponjeti ZDRAVSTVENU ISKAZNICU!

Oprema koju trebate ponjeti:

1. 2 trenirke, 2 tenisice, sprinterice, 3-5 majica za trening, kratke hlače – 1 ili2, šuškavac, kapu, opremu za bazen, čarape- to je neophodna oprema za trening. Nemojte da neko zato što mu se smoči trenirka ili tenisice ne može dva dana trenirati! Ponesite fen (sušilo za kosu)!

Bilo kakva pitanja – 098 947 0627- Ana

Danas je trening u 19,30 KŠ dvorana.

Trenerica

 

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *