Sukladno reaktivaciji određenih aktivnosti temeljem Odluke o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i o državanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, za organizaciju javnih okupljanja i događanja preporučuje se postupanje sukladno sljedećim preporukama.
 

Pojačana osobna higijena. Treba izbjegavati nečistim rukama dodirivati usta, nos, oči i lice.

Fizička udaljenost. Za cijelo vrijeme boravka u svim prostorima, uključujući dolazak i odlazak, preporučuje se održavanje fizičkog razmaka između osoba od 1,5 metra. Pravilo fizičke udaljenosti ne mora se primjenjivati između članova istog kućanstva ili osoba koje su u običajeno u bliskom kontaktu.

Maske za lice. Preporučuje se korištenje maske za lice ili medicinskih maski u zatvorenim prostorima za osobe koje imaju rizik od razvoja težeg oblika bolesti COVID-19 u slučaju zaraze s novim koronavirusom.

S obzirom na upute i mi kao Klub predlažemo slijedeći dnevni red zadnjeg kola Koranske lige:

Program prijava za revijalno zadnje kolo i proglašenje pobjednica i pobjednika KORANSKE LIGE

  • 18:00 h – PRIJAVE ZA REVIJALNU UTRKU I PRUZIMANJE  OSVOJENIH MEDALJA PO KATEGORIJAMA za postignute rezultate na Koranskoj lizi – 2, 5km I 5 km
  • 19:00 h – start revijalnih  dječjih utrka
  • 19:20 h PROGLAŠENJE POBJEDNIKA KORANSKE LIGE – DJECA – DJEČJE UTRKE
  • 19:30h – START revijalne utrke na 2,5km i 5km
  • 20:00 PROGLAŠENJE APSOLUTNIH POBJEDNICA I POBJEDNIKA NA 2,5km I 5km

Troje prvoplasiranih osvaja medalje!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *