Što bi značilo u prevodu: Iza nas je odrađena prva godina Koranske lige i pola druge :) .

Lijepo je vidjeti karlovčane da se bude u sportskom segmentu..i lijepo je vidjeti nova lica..no ipak malo mi je žao što manje sredine na svojim ligama imaju puno više trkača i trkačica, pa ispada da smo još uvijek uspavani grad… ili natjecateljski uspavani jer vidim da dost naroda trči oko Korane, rekla bi rekordno čak naspram ostalih godina.

Da podsjetim, Koranska liga zamišljena je okupi rekreativce, trkače i one koji se takvima osjećaju ;) , sve one koji žele osjetiti natjecateljski duh, sve one koji se žele na bilo koji način pokrenut i tako doprinjeti svome zdravlju ( u zdravom tijelu zdrav duh ;) ), djecu pogotovo da od što ranijih dana imaju uvid da je sport zaista bitan za pravilno funkcioniranje organizma. Prednost je Koranske lige što smo ju napravili baš tu je zato što se odmah nakon možete baciti u Koranu :) , popiti koju pivicu u Srću, a kad počnu Dani piva moći ćete posjetiti i naš seoski vašar sa izvrsnim bendovima ove godine, luna parkom i ostalim zabavama koje vašar nudi.

I zbog sveg navedenog a i naravno druženja nakon utrkice i zadovoljstva nakon ulaska u cilj, te ono nezaobilazno: U al je bilo teškoooo… ;) , dođite na ligu četvrtkom navečer. Startnina je simboličnih 10 kn za utrke odraslih i free za klince. Dužine utrka također nisu previše, uz malo volje svi mogu proći bar jedan krug oko Korane. Utrke za djecu startaju u 19h, a za odrasle u 19,30h.

1512774_10152327939916987_742406866411991103_n

 

Vidimo se! :)

 

 

One Reply to “Koranska liga – jedno cijelo jedna polovina”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *