AK KA TIM i ove će godine organizirati Koransku ligu i to u ŠESTOM; OSMOMDEVETOM mjesecu!

Prvo smo mislili da bi Koranska liga bila samo 8 i 9 mjesec, ali zbog učestalih argumentiranih zamolbi od strane trkačica i trkača krećemo sa “ligom” već u ŠESTOM mjesecu.

Razlika od prošlogodišnje i ovogodišnje lige bit će u tome što se NEĆE prebacivati bodovi ostvareni na npr. 2,5 km na utrku od 5km. Dakle moći ćete trčati ili 2,5 km ili 5 km bez prijenosa bodova.

Druga stvar koju ćemo promjeniti bit će TRASA kojom se trči. Predlažem da ne “vijugamo” oko teniskih igrališta već da trčimo: Foginovo – betonski most- uz Koranu- Stari most- odmah lijevo na šetnicu (pored hotela Srakovčić) – pored Hotela Korana i na atletsku stazu. Točnu dužinu ćemo izmjeriti i napisati naknadno. Naravno da je to kraća staza, ali dužinu možemo ili nadoknaditi trčanjem na atletskoj stazi ili jednostavno imati 2,…i 4,…km. Dogovorit ćemo se.

Pregledala sam HAS-ov, HALS-ov i HUCIPT kalendar i gotovo sve subote i nedjelje u 6 mjesecu su zauzete natjecanjima  djece ili veterana i zbog toga ćemo Koransku ligu održavati  PETKOM -navečer (19,30) i to:

05.06. PETAK – 19,30

12.06  (CENER) – 20,00

19.06. PETAK – 19,30

26.06. PETAK – 19,30

Ranije npr. 18 sati –  ne možemo jer djeca imaju nastavu do 19,00.

Za djecu SVIH uzrasta organizirat ćemo natjecanja prilagođena njihovom uzrastu.

Nagrade će biti adekvatne stanju na računu- ŠALIM se!

Vi samo trčite, a mi ćemo se pobrinuti za nagrade!

Unaprijed hvala roditeljima djece koja treniraju na pomoći pri suđenju i organizaciji LIGE!

Trenerica

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *