Školski kros za Osnovne i Srednje škole održan je jučer na Bundeku u Zagrebu. Odlično organiziran kros, vrijeme dobro,i veliki odaziv djece -u svakoj kategoriji preko 200.
Za nas (Karlovčane i Dugo Reščane) trčali su SAMO Dora Kralj, Karlo Kralj i Stefan Tropčić.
Zašto samo? Zato što su djeca autobusima doputovala iz Pazina, Plitvica, Kutine….. Žalosno da na Bundek (pola sata od Karlovca) NITKO iz Osnovnih i Srednjih škola Karlovca nije došao nastupiti. Zar nastavnici i treneri (profesionalci) nemaju obavezu ići na natjecanja?
Rezultati:
DORA KRALJ- 6. razred O.Š. -PETO MJESTO – Kraljica Dora trčala je odlično, već od samog početka nastojala se izboriti za vodeću poziciju (jer nije lako “pobjeći” od skupine sa više od 200 trkačica), i do samog cilja je “popravljala” svoju poziciju.
Karlo Kralj trčao je za osme razrede na 1500m. Konkurencija je bila “opaka” – oko 300 takmičara. Karlo je trčao dobro od samog početka,te je osvojio odlično 10 mjesto.
Stefan Tropčić- student medicine i naš član kluba trčao je 2000m u kategoriji studenata. Studenata je bilo preko 300, a Stefan je dotrčao negdje do 20-tog mjesta. Prije starta Stefan se zagrijavao učeći fiziologiju -u hladu. Predivan prizor! Već dugo po parkovima srećem mlade ljude sa polupraznim bocama tako da kad sam vidjela Stefana sa knjigom bila sam oduševljena! Sjetila sam se svoje generacije atletičarki i atletičara koje sam trenirala, a sada su uspješni mladi ljudi- Lana Dojčinović, Gajo Dojčinović, Nikolina Vračević, Ivana Brozović, Ivana Plavetić…..te ovih mlađih sadašnjih odličnih studenta koji će biti uspješni mladi strućnjaci: Matej Brnardić, Matija Horaček, Ivan Krčmar, Borna Diković i Stefan Tropčić.

Dok smo mi bili na Bundeku naši iskusniji trkači trčali su u Rijeci i Jurjevu.

903715_376411889134081_965397376_o
Riječki polumaraton rezultati:

Mirjana Kolar -2 mjesto u kategoriji.
Biserka Domitrović-istrčala (ne znam rezultat)
Davor Mataković-3- mjesto u kategoriji-1.29.21
Stjepan Cerovac- 4 mjesto u kat. 1.38.44 – umoran
Dragoljub Tomić -istrčao kao pripremu za PRVENSTVO HRVATSKE na 100 km.

Jurjevo:

Gabrijela Šalković -prvo mjesto aps.
Milan Beuk isrčao.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Replies to “Kros Sportskih novosti i 12. Riječki polumaraton”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *