Jučer je održano finale Erste Plave lige – natjecanje u rangu prvenstva Hrvatske  i možemo se pohvaliti i reči da su svi KA TIM-ovci bili odlični. Lara Čadonić osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju u utrci na 300m, Noa Majetić odlično je skakao u dalj i osvoji također zlatnu medalju. Jakov Perinac dobro je otrčao, ali nedovoljno brzo za medalju.

Što se organizacije natjecanja tiče bila je kao i prošlih godina – loša. Prvo kad smo u 11 :00 došli nismo se mogli parkirati na potpuno prazna parkirališta jer su se ta mjesta čuvala za natjecanje “Hanžek”- pa ljudi moji kao da ne mogu to riješiti na taj način da se parkirališta otvore do 17 sati kada završavaju dječja natjecanja i onda svi koji su došli na Erste plavu ligu da napuste parkirališta ili ako ne da plate ulaznicu i parkirno mjesto za Hanžek ili neka ih pauk odnese ili…..Nakon što smo parkirali 2 km dalje od stadiona , pokisli do stadiona…. nije bilo “ziherica” za startne brojeve;  sva djeca dobila su majice iste veliči – ove godine premale, pa onda prijave u šatoru prije utrke su bile idi mi dođi mi, a  mi treneri skakali smo preko ograde ( jedno 8x) jer kad odemo sadjecom na zagrijavanje na pomoćni stadion moramo preko ograde doći do glavnog stadiona jer nam zaštitar neće otvoriti vrata za zapadnu tribinu, pa …..

Noa Majetić kada je skočio u dalj svoj zadnji skok organizatori su ga sa istočne strane stadiona zajedno sa ostalim skakačima otpratili na proglašenje pobjednikana zapadni dio stadiona. U isto to vrijrme s druge strane dolaze dječaci trčati 600m i to sa zapadnog dijela stadiona na istočni  – disciplinu koju je trebao  trčati Noa. Ja zovem Nou da se vrati na start, ali on mene od buke razglasa ne čuje. Odlazi na proglašenje pobjednika za skok u dalj a u isto vrijeme njegovi dječaci trče utrku na 600m. Tata Goran i ja pitamo organizatore kako je to moguče, a oni nespretno odgovaraju da su dječake na 600m pustili ranije da startaju bojeći se još jače kiše. Pa bilo mi je podne od svega toga! Zamolili smo glavnog suca da Noa trči 600m sa starijim dječacima što je dozvoljeno, ali to nije bilo to. Noa je otrčao ali ……

Propusta je bilo, ali nadam se da će ih iz godine u godinu biti manje, a ne više kao što je do sada bilo.

U svakom slućaju čestitke našim mladim atletičarima i roditeljima na podršci!

DANAS je trening u 19:30 na Foginovom!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *