Danas je u Karlovcu snimana emisija “Što Vas  žulja”. Razloga za žuljeve imamo, a sada smo imali  prilike o tome i progovoriti.

Gosp Ivica Margarin “dotaknuo” je temu “Jelica Pavličić i njena športska mirovina” a mi smo kao klub to podržali sa željom da Jela dobije zasluženu športsku mirovinu.

Naše “žuljajuće” pitanje vezano je uz adaptaciju atletske staze.

Već svi znaju da je naša staza u užesnom stanju, ali krajnje  je vrijeme da se nađu sredstva za njezinu promjenu, ili ćemo morati prestati trenirati na istoj. Djeca kad trče u sprintericama svako tolko stanu na asfalt i moguće su ozljede.

Dora i Leona bile su predstavnice kluba i u ime atletičarki i atletičara KA TIM-a govorile su o lošim uvjetima u kojima treniraju.

 

3 Replies to “Leona i Dora “na televiziji””

  1. Emisija je prikazana od 11 sati na 1. programu HTV-a, a čujem da večeras ide i repriza od 23 sata na 4. programu, pa tko nije znao ili stigao pogledati… Ana, Dora i Leona su kratko i jasno predstavile problem nedostatka atletske u Karlovcu, a ekipa s Hrvatske televizije se potrudila snimivši i prikazavši javnosti žalostan izgled sadašnje neuvjetne staze.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *