21.02. održano je DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE za kadetkinje na kojem su nastupile dvije predstavnice KA TIM-a : Tihana Đukanović i Leona Joha.

Na 60m prvo se održalo polufinale jer je nastupilo 56 natjecateljica, a samo je pobjednica skupine direktno išla u finale. Leona Joha trčala je u drugoj skupini i uvjerljivo pobjedila sa novim osobnim rekordom 8,07, a nakon njene utrke trčala je i Tihana Đukanović koja je također istrčala osobni rekord 8,56 i zauzela 2 mjesto u skupini.

Leona Joha ušla je u finale! U finalu je trčala od starta do cilja odlično, borbeno i maksimalno skoncentrirano i OSVOJILA DRUGO MJESTO sa novim osobnim rekordom 8,04.

Što reči? Presretni smo bili: Leona, Tihana, Davor, Ivana i ja. Teško je  opisati riječima natjecanje: strah , nadu, želju, vjeru u formu, veselje, brigu…..

Meni kao treneru najteže je bilo kada je trebao biti start Leonine polufinalne utrke i kada se već skinula i ondasmo čekali nekih 5-10 min  da se elektronika popravi. Nakon popravka uslijedio je start. Leona je izletila ko “metak” odmah nakon pucnja i onda ponovni pucanj- ponovljeni start i neka atletičarka dobit će crveni karton i za nju je natjecanje završilo. Pošto su tribine postavljene tako da se ne vidi osma staza nisam vidjela da je ta natjecateljica izletila prije pucnja. Strah- ko će dobiti crveni karton? Atletičarka u 8 stazi je dobila crveni karton. Žao mi ju je bilo (pomisao -da je barem žuti, pa crveni), a istivremeno – NIJE LEONA-osjećaj sreće. Drugi start i Leona ponovno izleće nakon pucnja, juri i sa velikom prednošću je prva- semafor 8,05 (kasnije službeno-8,07). i finale!

Tihana je kao i obično trčala dobro- start odličan, a ovu utrku je i svih 60m trčala brzo- novi O.R- drugo mjesto i čekanje. 4. skupina – elektronika se pokvarila , 5 skupina…, 6skupina  elektronika radi. Čekanje rezultata i  čitanje natjecateljiljica koje su ušle u finale. Napokon čitanje finalista- nema Tihane.

Finale: Leona je već malo umorna ali “nabrijana” , vesela i odlučna.. 5. staza (moj sretan broj). Start -super, trči i lovi Zanetičku, ali ova joj ipak za malo bježi- CILJ-  LEONA DRUGA!

Veselje! Vruča čokolada za proslavu i odmor!

Sutra trening SVI u 19,30 u KŠ dvorani!

 

 

2 Replies to “Leona Joha 2. mjesto na PH za kadetkinje”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *