U subotu je u Rijeci održano finale kupa Hrvatske za kadete. Lovro Kasunić je  novim osobnim rekordom osvojio odlično peto mjesto!

Lovro je cijelu utrku otrčao mudro i borbeno. Na samom startu pokušali su ga laktovima izgurati, ali se on mudro izmakao iz prve u drugu stazu i čekao trenutak kad će se napraviti razmak između trkača da može nesmetano ući u prvu stazu. Kad se za to ukazala prilika zauzeo je poziciju iza prvih troje najbržih. Nakon prvih dvije stotine metara došlo je do ponovnog naguravanja i preticanja, ali  je Lovro  tu gužvu izbjegao trčaći za najboljima. Na 400m do cilja ponovno je došlo do preticanja, ali ovaj puta bez guranja. Lovro je došao na šestu poziciju, ali je usprkos teškim nogam i nedostatku snage uspio izboriti peto mjesto. Zadnjih 100m pokušao je sustiči četvrtoplasiranog , ali je on bio udaljen nekih dvadesetak metara i bilo je malo kasno za finiš kojim bi ga se moglo prestiči.  Budimo iskreni – Lovro je trčao je trčao van svojih mogućnosti, jako mudro, taktički zrelo i nije mogao bolje – dao je sve od sebe!

Iskreno bojala sam se da će ga viroza koju je imao pred 7 dana slomiti, i nisam bila sigurna kako će izvući zadnjih 400m, ali nedostatak snage nadomjestio je borbenošću!

Mama Tanjica, Lovro i ja bili smo zadovoljni postignutim rezultatom i plasmanom!

častitke Lovri!

trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *