Danas se sastajemo u 21:30 i onda u 21:50 putujemo na pripreme u Makarsku. S anam ne može ići Ivan Raguž jer smo odlućili njegovi roditelji i ja da je bolje da se malo odmori od naporne sezone (nogomet, atletika, ….) i da se lagano pripremi za prvenstvo Hrvatske u višeboju za limače.

Svakako ponesite :

-dvoje tenisice

.šuškavac ( vjetrovku- kišnu kabanicu…)

čarape

-peškir -naravno to je ručnik

sušilo za kosu iliti fen

dvije trenirke

majice 4 komada

kratke hlače

badić

kremu za sunčanje

sprinterice

piđamu

MOBITELE- molim Vas nemojte računati da ću ja paziti na mobitele- dakle na stadionu i u šetnjama i …. sami brinete o mobitelima. Za vrijeme doručka, ručka i večere nije dozvoljeno imati mobitel kod sebe u restoranu. Na treningu nije dozvoljeno telefonirati i navečer poslije 11 sati.

Doručak, ručak, večera i odlazak na trening su obavezni za SVE! Nitko ne može sam ostati u hotelu, a i šetnje u grad dozvoljene su samo u dvoje s time da ni u kom slućaju se jedna djevojčica ne smije odvojiti od druge. Moj broj mob. je 098 947 0627 i sva djeca ga trebaju imati upisana u mobitel kako bi me mogla pozvati u bilo koje doba dana i noći ako imaju bilo kakav problem!

Novce za boravak u hotelu u iznosu cca 1001 kn stavite u kovertu sa imenom i prezimenom i to ćete mi predati prije ulaska u bus. Karte za bus su kupljene , dakle još samo da krenemo.

Vidimo se navečer!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *