U subotu smo se vratili sa priprema. Trenirali smo dva puta na dan i to uglavnom na atletskoj stazi jer smo jedva dočekali da možemo trenirati na stazi. Leoni i Katji su prvi trening dionice od 60m bile kao da trebaju otrčati 1km. Treninzima na balkonu nikad ne možemo otrčati dionicu od 60m u komadu pa su im i dužine od 60m bile duuugačke. Nakon dva treninga već je bilo bolje. Trenirale su odgovorno, radile su sve što im je planom određeno, i što se toga tiče bilo je više nego dobro. Ove godine nije bilo nikakvih problema na pripremama. Norme ponašanja su bile unaprijed dogovorene, i nije bilo nikakvih problema. Kućni odgoj i suradnja sa roditeljima uvelike pomaže upravo u ovakvim situacijama kada trener mora biti sam sa svojim atletičarkama i atletičarima.

Za vrijeme Uskršnjih praznika ići ćemo  na pripreme, a popis atletičarki i atletičara koji žele i mogu ići moram što prije javiti u Hotel Bonacu kako bi rezervirali na vrijeme smještaj. Već sada imaju puno prijavljenih, pa im u što kraćem roku moram javiti broj djece koja žele ići na pripreme.

Cijena punog pansiona je 157, 00k + 4 kune boravišne takse i povratna autobusna karta Karlovac Makarska Karlovac- 280 kn (to je sa 20kn za torbu-prtljažnik). Išli bi 5 dana.

Dok smo mi vrijedno trenirali u prelijepoj Makarskoj ostali članovi KA TIM-a vrijedno su radili na administrativnim poslovima vezanim za klub.

Zdravko Veić odradio je “lavovski” posao u svezi podnošenja prijava za Javne potrebe u sklopu Grada Karlovca za 2016.g..Na sastanku koji smo imali pred cca.10 dana dogovorili smo se oko organiziranja Škole trčanja za rekreativce i veterane. Zdravko Veić napravio je elaborat Škole trčanja i uz pomoć Mirka, Duleta, Gabrijele,  i ostalih popunio potrebne dokumente te predao u KŠ zajednicu. Nadamo se da će program Škole trčanja kao i potrebna sredstva biti odobreni kako bi se Karlovac “pridružio” ostalim gradovima -Zagreb, Jastrebarsko…. koji već imaju Školu trčanja za veterane i rekreativce.

Kao i prijašnjih godina tako smo i ove godine predali dokumente za sudjelovanje u Programskom fondu treninga i natjecanja za 2016.g. Napravila sam financijski plan potrebnih sredstava za treninge i natjecanje za djecu, kadete, juniore, seniore i veterane KA TIM-a. Osim ovog plana i programaza treninge i natjecanja KA TIM-ovaca  napravljen je  i financijski plan i program za natjecanja koja KA TIM želi i može organizirati. “Cener”- kao podrška Robertu Frankoviću – ; “Crtom bojišnice”- 10 JUBILARNA UTRKA; Koranska liga; Višeboj za djecu……

Sve u svemu postali smo pravi TIM. Ulaskom Zdravka Veića u Klub dobili smo kao Klub veliku podršku i pomoć koja nam je bila nužno potrebna!

Osim Zdravka Veića pridružila se radu kluba i Vesna Mataković koja je knjigovođa po struci. Ona nam je riješila 2015. godinu što se tiče financijskog dijela kluba, i utrke “Cener”, a nadam se da će nam pomoći oko financijskog  dijela i za 2016. g.

Aco će i dalje biti naš blagajnik i informatička podrška, Goran Majetić -“glasnik” kluba, …..

Neću nabrajati sve ostale volontere koji nam pomažu to sam već više puta objavila, a oni SVI znaju tko su i koliko pomažu klubu.

“Škola trčanja” – SVE o radu i terminima – USKORO!

Proglašenje najboljih sportaša Karlovca za 2015. g je 22.01. 2016.u Zorin domu.

Mi smo nominirali:

Leona Joha, Noa Majetić i Leon Pleša – mladi

Gabrijela Šalković – sportski djelatnik (već sam objasnila zašto u toj kategoriji).

Trening u ponedjeljak – vrijeme još ne znam – sutra ću objaviti na našim stranicama.

Trenerica

 

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *