Osmero mladih atletičara i atletičarki KA-TIMa nastupilo je danas u Škrabrnji na Prvenstvu Hrvatske u krosu. U brojnoj i jakoj konkurenciji, a u pojedinim kategorijama i prilično izjednačenoj, svoje kros dionice istrčali su vrlo dobro. Utrke su bile zanimljive i stoga jer su sadržavale i pojedine prepreke na stazi, poput bala sijena koje je valjalo preskočiti.

Kadet Lovro Kusanić zauzeo je 7. mjesto u utrci na 2 kilometra, mlađa kadetkinja Katja Joha 8. mjesto u utrci na 1 kilometar, a njezin vršnjak Noa Majetić 9. mjesto na istoj dionici. Svo troje trčali su vrlo dobro i nisu odviše zaostali za pobjednicima, u utrkama gdje su o plasmanima prvih desetak natjecatelja/ica doslovce odlučivale sekunde. Pri tome je posebno vrijedan Katjin plasman, ostvaren u nadmetanju s još 40 trkačica.

Limač Ivan Raguž u utrci na 800 metara zauzeo je 10. mjesto. U konkurenciji daleko brojnijih limačica KA-TIMovke Vita Andrić i Lara Čadonić zaouzele su vrlo dobra 15. i 16. mjesto.

Kadetkinja Maja Luketić, u izuzetno jakoj konkurenciji, ostvarila je 19. vrijeme u utrci na 2 kilometra. Sestra Anja Luketić zauzela je 34. mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja u utrci na 1 kilometar.

Svi KA-TIMovci koji su nastupili na državnom prvenstvu u krosu zaslužuju čestitke!

Uspješnu ekspediciju predvodila je trenerica Ana Guštin Dragojević, pun kombi Karlovačke sportske zajednice vozila je mama Ana Joha, a ostatak ekipe tate Renato Čadonić i Krešimir Raguž. Bravo i za logistiku i navijače!

Nastupom u Škabrnji završena je ovogodišnja atletska sezona službenih natjecanja (u organizaciji HAS-a i HALS-a) za mlade KA-TIMovce te slijedi vrijeme odmora uz laganije treninge.

Goran

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *