Damir Perinac platio je članarinu za 2015 g; Tihomir Fehervari isto tako; Davor Mataković….

DD Rekord donirao je klubu 2500kn kako bi mogli platiti članarine. Danas ću platiti članarine i ovjere knjižica: HAS-u, HUCIPT-u, ovjeru knjižica, i liječnički za Jakov Perinac (tata Damir je dao novce za liječnički).

Prema pravilima i propozicijama HUCIPT-a kadeti i mlađi kadeti ne mogu nastupiti na dionici dužoj od 3000m , a kadetkinje i kadeti te mlađe kadetkinje i kadeti mogu nastupiti na dionicama od 3km na KADETSKIM natjecanjima.

Obaveze sudionika natjecanja:

1. natjecateljske knjižice moraju biti ovjerene od strane HAS-a i liječnika medicine rada (2xgodišnje) te moraju biti dostupne predstavniku HAS-a kad ih on zatraži.

2. Dres mora biti takvih dimenzija da na njega stane startni broj pričvršćen sa 4 sigurnice. Natjecatelj koji nema adekvatno pričvršćen broj neće moći nastupiti.

3. Cestovne utrke na državnoj razini- startnina 100kn do najviše 150kn.Startnina se mora u cjelosti uplatiti prije nastupanja.

Svi pratioci natjecatelja ( atletičari koji nisu uključeni u natjecanje, roditelji) NE SMIJU ući na stazu za vrijeme natjecanja.

Povjerenik HAS-a  dobiva po danu 300kn za dva dana (poludnevna)-500kn a za dva cjelodnevna dana 700kn. + troškovi smještaja i prehrane. Putne troškove snosi HAS.

Još slijedi!

Dans u 19,30 trening imaju kadetkinje u teretani a sutra SVI u KŠ dvorani!

Pozdrav bubanima velikim i malima!

Trenerica

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *