Turopolje 22.03.

Učeničke utrke na 1000m bile su podjeljene u 4 kategorije: 1 i 2 razredi, 3 i 4 razredi, 5 i 6 razredi i 7 i 8 razredi.

Noa Majetić izvrsno je krenuo nakon pucnja Ali uslijdio je ponovljeni start. Nakon drugog pucnja Nou su srušili i prilikom pada ogrebao je ruku te izgubio listič sa imenom i prezimenom. Dok je našao listić i krenuo njegovi “protivnici” već su bili odmakli 30-40m. Jurnuo je i polako jednog po jednog obilazio. Zadnjih 50 m toliko mu je bilo teško da je skoro u suzama otrčao do cilja. Jako puno je snage i volje morao uložiti u utrku. Borbeni Noa uspio je što bi malo koji dječak njegovog uzrasta uspio. Uspio je pobjediti bol i osvojiti srebrni pehar!

Katja Joha – nakon 10 dana viroze i “poluzdrava” trčala je koliko je u ovom trenutku mogla. Trčala je dobro i dotrčala do izvrsnog 5 mjesta.

Leon Pleša naš sprinter – dobro je trčao od početka do kraja i dotrčao do 6 ili 7 mjesta (nemamo službene rezultate)

Lana Perinac nakon viroze odlična i netreniranja odlična (valjda) 8.

Kala Majetić je od samog starta do cilja bila sigurna. Po meni je otrčala dobro baš kao prava iskusna trkačica koja zna trčati takve utrke. Uspjela je dotrčati do bronce!

Marko Čižić – sve bolje trči! Izrasta u pravog mladića i dobrog trkača. U cilju je bio valjda 6-ti.

Dora Kralj-ica- jako je dobro trčala. Samouvjereno, borbeno i odlučno. Osvojila je odlično drugo mjesto!

U utrci na 5000m nastupili su: Vesna Brajak (5 mjesto aps.) i Damir Perinac. Damir perinac postavio je svoj osobni rekord dok se Vesna vraća u formu nakon 10 dana “bolovanja”. Bravo za oboje!

Na polumaratonu su nastupila dva naša predstavnika:

Tihomir Fehervari – otrčao je osobni rekord i osvojio 4. mjesto u kategoriji, dok je Davor Mataković trčao odlično i osvojio 1 mjesto u kategoriji! Bravo za naše polumaratonce!

Čestitke svima!!!!!

Ana

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *