Nakon što je izvještaj o nastupu mladih KA TIM-ovaca Maje Luketić i Noe Majetića objavljen na internetskim stranicama AK KA TIM-a i proslijeđen karlovačkim medijima, stigao je službeni dopis organizatora Erste Plave lige u kojem obavještavaju AK KA TIM da je Noa u skoku u dalj u jučerašnjem finalu toga natjecanja u Zagrebu osvojio srebrnu medalju.

U službenom dopisu koordinatorice Erste Plave lige Tine Gaćine Perković ističe se: “Ovim putem obavještavam vas da su službeni rezultati oni koji su objavljeni na službenoj web stranici Erste Plave Lige.

Nakon uvida u sudački zapisnik, ustanovili smo da je došlo do nenamjerne pogreške te je napravljen novi poredak, nažalost već nakon što su djeci dodijeljene medalje.

Molimo vas da nam dostavite adresu kako bi Noi mogli poslati srebrnu medalju, a u nastavku vam dostavljam našu adresu kako bi nam vi mogli vratiti brončanu.”

Atletski klub KA TIM i Noa zahvaljuju organizatorima Erste Plave lige na obavijesti koja nas je sve obradovala.

 

Službeni poredak finala Erste Plave lige u skoku u dalj učenika 4. razreda je sljedeći:

  1. MARKO TIRIĆ 3,78
  2. NOA MAJETIĆ 3,73
  3. JANKO KIŠAK 3,71

Prema službenim rezultatima, Noa je u utrci na 300 metara 4. mjesto ostvario u vrlo dobrom vremenu od 51,32 sekunde, dok je Maja u utrci učenica 6. razreda do srebrne medalje dotrčala s odličnih 1:56,33 minute.

Dodajmo ovome da je ekipa regije Zagreb-zapad, za koju su nastupili i Maja i Noa, ekipni pobjednik ovogodišnjeg natjecanja čemu su uvelike pridonijeli i naših dvoje KA TIM-ovaca. Čestitamo još jednom Maji i Noi!

Goran

 

One Reply to “Noa Majetić srebrni u skoku u dalj u finalu Erste Plave lige”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *