Karlovačka športska zajednica je na osnovu Statuta i odluke Skupštine pokrenula proceduru za 59. Izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa…. za 2021. g.

Nominacije trebamo dostaviti do 20.12.

KA TIM je imao jako uspješnu sezonu- ekipno – limačice, i pojedinačno: Lara Čadonić, Lucija Marinković, Nina Malobabić….tako da nam neće biti problem sudjelovati u nominaciji, a na KŠ zajednici je da prepoznaju njihove uspjehe.

7. NOMINACIJA ZA NAJUSPJEŠNIJE MLADE SPORTAŠICE ZA 2021 g. ( mogu se nominirati sportašice u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji)

LARA ČADONIĆ – bit će nominirana od strane Kluba jer je osvojila 3 mjesto na PH u disciplini 200m prepone i ostvarila je visoko drugo mjesto na HAS-ovim tablicama,……..

8. NOMINACIJA ZA SPORTSKE NADE ZA 2021 g.

LUCIJA MARINKOVIĆ – prvo mjesto na PH u višeboju

NINA MALOBABIĆ – treće mjesto na PH u višeboju

Osim što su ove atletičarke uspješne mlade sportašice one zaslužuju ova priznanja jer su redovite na treninzima, uvjek su spremne pomoći jedna drugoj, a i ostalim atletičarkama. Vrijedne su, marljive i odlične učenice. Ne smijemo zaboraviti da je za kompletnu ocjenu vrijednosti rezultata jako bitan i uspjeh u školi. Ne moraju ocjene biti uvijek “odličan”, ali pristup učenju, i odnos prema nastavi treba biti takav da se stvore kvalitetni obrazovni temelji za daljnja školovanja.

Kao trenerica ove godine ću i sebe nominirati za “Dugogodišnji rad u sportu”.

Trenerica

One Reply to “Nominacije za najbolje u 2021. g.”

  1. Nadam se da će sve tri naše Ka timovke biti prepoznate i od strane drugih za zaslužena priznanja u 2021
    Trenerica je već davno zaslužila priznanje , ali kao sve ide u ovom gradu tako i to.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *