Uz našeg kadeta Marka Čižića u AK KA TIM su se učlanili i njegovi roditelji- mama Mirela Čižić i tata Slavko Čižić. Sada imamo još jednu  obitelj koja u cjelosti predstavlja KA TIM ( kao roditelji i kao natjecatelji). Hvala!

 

Sada malo šale ali…..

Ideja: Uskoro bi mogli održati štafetno natjecanje u obiteljskom trčanju npr. 3 (4) člana  x 3- 5 km.  U nedostatku broja trkača može se preko blagajne Kluba kupiti 3- ći član (+35g) – ha-ha . U natjecanju TIM -ova Tim može sačinjavati i 3 pojedinca (POJEDINKE) – važno je da su članovi KA TIM-a (mogu i naše “Mafinice”).

Što kažete na jednu takvu utrku sa sretnim završetkom u nekom kafiću ili na palačinkama ( npr. Muljava) ili na bazenu ( Topuskom) ili ……..

Evo kako sam to zamislila: Iznajmimo kombi (minibus ili autobus- ha-ha) i onda krenemo iz Karlovca svi zajedno.  Otprilike 15 km prije Topuskog  iziđu iz kombija PRVI trkači i trče prema Topuskom ( 5 km), zatim 10 km prije Topuskog iziđu iz kombija drugi trkači i čekaju  svog PRVOG člana ekipe sa palicom. Kad im PRVI trkač iz njegove ekipe  preda palicu DRUGI TRKAČ  počne trčati prema posljednjem TREČEM članu svog tima-a. TREČI ČLAN  se nalazi na 5-om km od Topuskog i čeka svog  drugog trkača i svoju palicu. Kad TREĆI ČLAN tim-a primi  palicu od svog trkača trči do bazena u Topuskom. Pobjednička ekipa ne plaća “upad” u bazen već poraženi ( svi zajedno) plaćaju njihove karte!

Vozač kombija bi se vratio  do 10-tog kilometra po prve i druge trkače koji više ne mogu ili ne žele trčati prema bazenu. Na bazenu – kupanje, kava……..

Danas u 19,30 trening za sve u KŠ dvorani – tartan -balkon….!

trenerica

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *