Leona Joha jučer je u Osijeku trčala na finalu kupa Hrvatske za kadetkinje. Trčala je dobro – 12,74 (osobni rekord 12,66) ali to nije bilo dovoljno da bi ostvarila željeni plasman među dvije najbrže kadetkonje na 100m -u Hrvatskoj na ovom natjecanju.

Žao nam je bilo svima, ali okolnosti su bile takve da se jednostavno nije moglo bolje. Mislim da smo dobro trenirali u uvjetima i u okolnostima koje imamo ali jednostavno to nije dovoljno. Tu je i put od 3 sata do tamo- dok su drugi bezbrižno spavali u hotelu, zatim čekanje na tribinama 4 sata do natjecanja (zbog tehničkog sastanka ssmo morali doći u 13 sati) i niz drugih okolnosti koje su nam djelomično odmogle.

Sada treba pričekati da vidimo da li će biti sredstava u HAS-u za četvrtu članicu štafete 4x100m ili …..

Nadam se i želim zbog Leone da je pozovu u  reprenzentaciju Hrvatske, jer mislim da je zaslužila mjesto u reprenzentaciji postignutim rezultatima tijekom cijele godine.

Sutra trening- kadeti u 18 u teretani svi ostali na Foginovom u 19,30.

Idemo dalje!

Trenerica

2 Replies to “Osijek – finale kupa Hrvatske”

  1. Naglasak je upravo da je “zaslužila mjesto u reprenzentaciji postignutim rezultatima tijekom cijele godine”. Ne bi se trebalo odlučivati na osnovu samo jedne utrke. Uostalom, na tablicama najboljih rezultata u 2015. bila je i ostat će na 60, 100 i 200 metara među četiri najbolje kadetkinje u Hrvatskoj (na 200 metara uvjerljivo prva).

  2. Da, Gorane ali mene je najviše razočaralo što tijekom svih godina koliko treniram djecu na tehnički sastanak dolazi 3-5 trenera a ostali bezbrižno ostaju sa svojim natjecateljima u hotelu. Mi nemamo te mogućnosti i onda se skros prije utrke naši atletičari “slome”.Tehnički sastanak trenera je obavezan a ja dolazim uporno jer se bojim da ćemo dobiti kaznu ako ne dođem (na malim klubovima se sve slomi).
    Has nema novaca, i toga me je strah. Leona je svojim radom i željom da trči u reprenzentaciji to i zaslužila. Nadam se da će je pozvati i da neće NOVCI biti presudni!
    Ana

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *