Kao što je u ranijoj objavi na internetskim stranicama kluba već spomenula trenerica AK KA-TIMa Ana Guštin Dragojević, ovogodišnje atletske pripreme mladih klupskih snaga, a po prvi puta i nekolicine polaznika/ca Škole trčanja KA-TIM-a, su iza nas.

Održane su u Makarskoj od 3. do 6. travnja, uz do sada najveći broj članica i članova kluba. Treniralo je 12 aktivnih mladih atletičarki i atletičara, kojima se pridružila i jedna donedavna klupska mlada snaga, te četvero veteranki i veterana polaznika klupske Škole trčanja. Još jedan mladi bivši KA-TIM-ovac te 5-godišnja Lila bili su podrška s tribina. Sve u svemu – ukupno 20 KA-TIMovaca!

Treniralo se po različitim vremenskim uvjetima, koji nisu odviše omeli trenažni plan i program, uglavnom dva puta dnevno (od 10 i od 16 sati). Naravno, bilo je dosta vremena i za šetnje naljepšim predjelima Makarske, igre i druženje u hotelu “Bonaca” ali i u gradskim parkovima, kupanje u 25-metarskom bazenu Gradskog sportskog centra (kakvog Karlovčani samo mogu sanjati), …

Dio mladih KA-TIMovaca već je ranijih godina sudjelovao na pripremama u Makarskoj, dok su preostali po prvi puta okusili što znači pojačano trenirati nekoliko dana zaredom. No svi su se vratili u Karlovac bogatiji za novo sportsko iskustvo, kao i doživljaj boravka u gradu na Jadranu koji “diše” za sport i sportaše.

Goran

One Reply to “Par dojmova i fotografija s KA-TIMovih atletskih priprema u Makarskoj”

  1. Hvala trenerici Ani koja je brinula o malim ,velikim i velikim Ka timovcima. Kako je Goran rekao uživali smo u svemu, treningu , druženju, moru i svi se sretno vratili doma.
    Pohvala mladim snagama Ka tima , bili su primjer kako se treba ponašati na pripremama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *