Prošlo je pola godine u kojoj su  KA TIM-ovci postigli dobre rezultate. Mirjana Kolar, Nada Ozimec, Biba, Stjepan Cerovac, Abrlići, Plaš Jure, Dragoljub Tomić, Gabi, Aco, Beuk, Vesna, Hrnjak, Đurin, Mujakić, Gašparić i ostali trče gdje mogu i koliko mogu, a nije im lako jer klub nema novaca niti za startnine niti za putne troškove. Što reči- pišem zamolbe, trudim se koliko mogu, ali uglavnom nitko nije pozitivno odgovorio na moj upit za financijsku pomoć. Idemo dalje dok ide!

Naši mladi trkači ostvarili su dobre rezultate. Mejašić Lovro, Domagoj Abrlić, Borna Diković, Dora Kralj, Leona Joha, Tihana Đukanović, Iva Mejašić, Erika Španić, Zvonimir Abrlić, Mihovil Špehar, Ena Đukanović  i ostali treniraju, i trude se postići što bolje rezultate.  Najveća podršku u radu sa djecom i u svezi odlazaka na natjecanja  imamo od roditelja djece. Oni djecu voze na treninge, i natjecanja-a znamo koliko je to teško, skupo i naporno, jer svaki drugi dan treniramo te skoro svaki vikend idemo na natjecanja.

 Sedmi mjesec je PAUZA. Odmorit ćemo se svi- napuniti baterije, i onda u nove izazove. Kupajte se, sunčajte, vozite bicikle, i uživajte!

Trenerica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *