Ovoga tjedna u organizaciji Atletskog kluba KA TIM, i pod vodstvom trenerice Ane Guštin Dragojević, počela je Škola trčanja u Karlovcu i Dugoj Resi. Uz pojedine školarke i školarce koji su pohađali prvu, prošlogodišnju KA TIM-ovu Školu trčanja, prve trkačke korake napravile su i nove školske snage.

 

 

 

 

Na prikazanoj snimci označena je plavom bojom staza kojom su jučer, na svojem prvom satu, trenirali polaznice i polaznici KA TIM-ove Škole trčanja u Dugoj Resi. Prvo su se zajedno Mlade, Velike i Jake snage pod budnim okom ‘stroge’ trenerice Ane Guštin Dragojević zagrijale i razgibale. Zatim su Mlade snage sa Velikim (odraslim) snagama trčale stazom 1 krug, dok su Jake snage trčale 2 kruga. Potom su se zajedno još jednom razgibali i istegnuli te otišli na zasluženi odmor do 23. ožujka 2017.

U Karlovcu se Škola trčanja održava utorkom i petkom od 19:30-20:30 sati na starom atletskom stadionu uz Foginovo kupalište na Korani. U Dugoj Resi Škola trčanja održava se četvrtkom u istom terminu na stadionu NK Duga Resa 1929.

Obavijesti o upisu i terminima održavanja Škole trčanja KA TIM-a možete pronaći na facebook stranici Škole, te na e-mail ak.ka.tim@gmail.com i katimskolatrcanja@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *